Vicente by rád navlékal kapitánskou pásku

06.01.2008, 11:28
Aktuality
Ve Valencii nepanuje právě nejlepší atmosféra a k jejímu zlepšení jistě nepřispěje ani prohlášení záložníka Vicenteho. Ten by se rád stal novým kapitánem španělského klubu, trenér Ronald Koeman však pásku svěřil dalšímu středopolaři Rubenu Barajovi, jehož zástupcem je Carlos Marchena...

"Rád bych byl kapitánem, ale je to trenér, kdo rozhoduje. Jsem zklamán, je to rozhodnutí trenéra a já s ním nemohu nic dělat. Musíme to respektovat," řekl Vicente.

Valencii se letos nedaří a na Mestalle se poslední dobou dějí zajímavé věci. Koeman se rozhodl pročistit atmésféru v kabině a přestal počítat se Santiagem Canizaresem, Miguelem Angulem a kapitánem Davidem Albeldou. Hodně nahnuté to měli i další tři hráči - Nikola Žigič už znovu figuruje v plánech nizozemského trenéra, na odchodu je naopak Manuel Fernandes a otazník visí právě nad Vicentem. Všichni tito tři fotbalisté dostali od Koemana varování, které mohlo vést až k nucenému odchodu.

"Hodně mě to ranilo. Hráči, kteří byli důležitou součástí historie klubu, s námi už nebudou moci být," vrátil se Vicente k vyřazení Canizarese, Albeldy a Angula.

"Potřebujeme, aby se věci uklidnily. My jako hráči musíme udělat vše pro překonání současných problémů. Je to velice složité, ale takové věci se ve fotbale někdy stávají," věří Vicente v ukončení stávající krize.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
-Kopy-

Bych ti to dal taky, Baraja patří na lavičku.

Reagovat
VicenteRodriguez

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, nejlepší roky už má nenávratně za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, ale v tyhle situaci mel urcite drzet hubu a krok. dost se bojim kam to povede. hracu na levou stranu mame prece jenom vic

Reagovat
smazaný uživatel

Baraja patří na lavičku bezpochyby,ale pásku bych nechal Marchenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Marchenovi, Baraju si v 433 kdy se žádá pohyblivost nějak nedokážu představit (to radši postavit defe zálohu Sunny, Banega, Marchena)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

nevim přoč pořád někdo vzpomíná rozestavení 433, když při pohledu na hru hrají 4141, proto by stačil jeden defenzifní záložník např Sunny a před něj 4 ofenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

presne baraja na lavicku !!!! a vicente tiez na lavicku on je lavy zaloznik a tam hrava silva

Reagovat
-Kopy-

Ale hovno, Vicente musí hrát, on se do toho v pohodě dostane, a potom mu Silva nebude sahat ani po kotníky.

Každopádně můžou hrát i oba.

Reagovat
smazaný uživatel

vicente bude hravat v strede ja vym ze je lepsi ale vicente bol dlho zraneny a koeman mu neda uz sancu

Reagovat
smazaný uživatel

na vicenteho at mi nikdo nesaha. to bych se mohl rozzlobit a kdyz se rozzlobim, tak sem zly

Reagovat
sedivec

Zdravim Vas přátelé. Valencia je můj nejoblíbenější klub již řadu let, proto se zájmem sleduji co se dnes děje v tomto klubu. Zatím jsem pouze sledoval vaše komentáře a reakce na dění v klubu a nijak jsem je nekomentoval. Dnes se zapojuji a posílam můj názor. Je to názor fanouška, který nevidí do chodu klubu a nezná záměry a dlouhodobé plány. Myslim si, že Koeman dostal za úkol vybudovat nový tým. Tým, který naváže na úspěšnou generaci, která se vytvořila na konci minulého století a s různými obměnami a variantami táhla klub do dnes. Mezi tyto pilíře patří Canizares, Albelda, Angulo, Vincente a další. Dnes dochází k odchodům legend, kterým přeji hodně úspěchů v dalšim působení v jiných klubech. Bohužel je to odchod bez fanfár a to mi na tom mrzí. Problémy s odchody, ale nejsou nic nového. Začalo to ale již odchodem Ayala, Aimara, Misty a dalších borců před tím. Na druhou stranu nyní přícházejí nový hráči Benega, Kleber v létě Alex a další. Věřme, že se stanou také legendami. Možná to nebude pod vedením Koemana, ale Mourinha nebo někoho dalšího. Koeman má asi za úkol rozbít legendární a nostalgický tým a sestavit nový tým.( a pokud možno nesestoupit jako v 80.letech, kdy odešla také legendární generace). Pak přijdou další trenéři, kteří budou doplňovat a vylaďovat.

Kapitánskou pásku bych dal tahounovi na hřišti ale i v kabině. Mě by se líbil Vincente, nebo Albiol. Měl by to ale být základní člen jedenáctky. Ten na kterým se staví celý mančaft. Přeji naší Valencii hodně úspěchů, trenérovi ( i Koemanovi) hodně štěstí a Vám přátelé hodně zdraví do nového roku 2008.

Reagovat
-Kopy-

...Zajímavá myšlenka, možná máš pravdu, možná ne.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

vicente by mel paskuu dostat

Reagovat
smazaný uživatel

no pasku by jsem dal Davidu Villovy ten si to zaslouží stejně jako Marchena nebo Vicente

Reagovat
smazaný uživatel

to bezesporu ano, jenže on tam přišel narozdíl od těch dvou poměrně nedávno ( 2005), ale jinak s tebou souhlasím, byl by to dobrý kapitán

Reagovat
Woyta

Podle mě si zaslouží pásku Morientes, ten táhnul na začátku sezony klub hlavně střelecky. A jinak co se trenéra týče, tak Flores neměl odcházet. Sice se pod Floresem nedařilo v lize mistrů, ale v lize to bylo dobré. Teď je tu senilní Koeman, který ve všem dělá ještě větší zmatek a pod ním se Valencii nedaří ani v lize. Flores měl zůstat, nebo ho měl nahradit Mourinho. Je zajímavé, že Koeman vše svaluje na tým, přičemž po těch jeho strategických tazích se týmu stejně nedaří, podle mě je to trenérem. A Canizarese je škoda, počítal s tím, že jako legenda Valencie tam svojí karieru ukončí, nebo aspoň odejde podle sebe jinam až bude chtít, Koeman však na něj byl hnusnej. Loni v LM chytal Canizares supr i ke konci sezony. Neměli kupovat Hildebrada. Tím že nebyla jistá jednička tak oba brankáři znejistěli a jejich výkony byly nevyrovnané. Troufám si říct, že bych i já jako kouč VCF obstál lépe než Koeman. Navíc by se neměli soutředit na nakupování útočníků. Villa, Morientes, Žigič , to stačí do základu. Ale nakupujou dál, uvidíme jak to bude s tím Van Der Vaartem. Spíš obrana chce posílit. Toť můj názor, stučně napsáno.

Reagovat
sedivec

Morientes je dobrý řešení. Má zkušenosti, nevim jestli je to osobnost i v kabině. Hildebrand byl levný nákup, tak proč ho nekoupit, bohužel jsou dva kohouti na jednom smetišti. Van der Vaart neví co chce, ten se asi již vidí v Juve. Ještě že ho nekoupili.

Dnes jsme jen remizovali 0:0 s Levante. Tj. klasické derby. to přilije olej do ohně. Já se již dívam na konec tabulky, máme 8 bodů od sestupu. Tem mančaft musí konečně zabrat. Pořád je tam spousta hvězd a skvělých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jí neměl jen na marodce...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele