Veterán Hilton končit ještě nebude, Montpellier s ním prodloužil o další rok

16.05.2020, 13:11
Aktuality
Vitorino Hilton v době pandemie koronaviru vyřešil otázku další budoucnosti. Už dvaačtyřicetiletý obránce hodně stál o prodloužení smlouvy v Montpellieru a přání se mu nakonec vyplnilo, vedení s ním včera uzavřelo nový jednoletý kontrakt...

"Je tohle konec konců? Uvidíme. Těší nás, že bude v Montpellieru pokračovat další rok, po němž ho prodáme NASA, aby prozkoumala jeho tělo," zavtipkoval prezident francouzského celku Laurent Nicollin.

Hilton v polovině září oslaví 43. narozeniny a ve Francii působí od roku ledna 2004, kdy si ho na hostování ze švýcarského Servette vypůjčila Bastia. Následoval přestup do RC Lens, tříleté angažmá v Marseille a v roce 2011 stěhování do Montpellieru.

Hilton letos za Montpellier odehrál 33 zápasů a celkem ve francouzské nejvyšší soutěži stihl 483 duelů. Hned dvakrát se stal mistrem Ligue 1, v roce 2010 pozvedl nad hlavu trofej coby hráč Marseille a o dva roky později slavil s Montpellierem.

"Myslím si, že tohle už doopravdy bude moje poslední smlouva, tím pádem je pro mě nejlepší ze všech, je to dokonce více než sen. Mít možnost hrát na nejvyšší úrovni do 43 let je pro mě mimořádné. Chci z toho vytěžit co nejvíce," nechal se slyšet Hilton.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
fabec1222

I obecně je to paráda, že mu to pořád takhle šlape ale ještě větší překvápko to je u Brazilce, kteří jsou ve většině případů zralí na konec kariéry ve 30.

Reagovat
Zark

tak je to obránce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kornovec

od tohoto profika se ucil Lukas Pokorny. bohuzel mnoho nepochytil

Reagovat
skat

Naopak, vedle něj podával výborné výkony. Pak se tuším změnil trenér, zranění a už si neškrtnul. Hlava dole a zatím se z toho nevzpamatoval.

Reagovat
Zark

tak snad se hilton zase rozjede

Reagovat
Kornovec

Reagovat
Kornovec

vsak to myslim. Podaval dobre vykony v Ligue 1 a ted sedi na lavce u Klokanu nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Brazilský fotbalový Jágr. Fakt borec.

Reagovat
smazaný uživatel

musí být dobrý když se ubytovává v Hiltonu

- halo Hilton

- ano tady Hilton

- však říkám Hilton

Reagovat
jester Radka Bejbla

Chacha cheche chichi..

Reagovat
mistr129

A jak to je když se ubytovává v Intercontinentalu?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný humor. Bravo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele