Veselý: Hlavní je, že jsem pomohl týmu

12.05.2012, 22:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poustka je dobrý trenér, ať si říká kdo chce co chce. Výkon je o 100% lepší než za bájnýho Straky nebo Petrouše. Hráči o sobě někdy dokonce vědí, hrají na jeden dotek a góly mají hlavu a patu, nejsou to nějáké ušmudlané pundy viz. dnešek proti Bohemce. Pokud příjde Rada, bojím se, že už tyhle situace budou k vidění čím dál tím méně. U týmu by měl zůstat Marin Poustka, vytvořit nějákou koncepci a pak máme šanci na lepší zítřky. A ať se to zdá nemožné, statistiky z posledních 3 zápasů: 8 gólů, 6 bodů. A je jedno, že jsme hráli proti Hradci nebo Bohemce. Výsledky příjdou i s lepšími týmy. Jenom ať zůstane Poustka nebo minimálně příjde lepší trenér než je Rada.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, že se hraje lepší fotbal než za Straky, nesouhlasím, že by měl zůstat Poustka, ale rozhodně s tebou musím souhlasit v posledním bodě a tedy, že Rada je vyloženě špatnej člověk a navíc podle mě i hloupej člověk a do Slavie by rozhodně neměl chodit.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

František Veselý starší se určitě díval t fotbalového nebe!

Reagovat
Robbie

Komnacký by byl nejlepší kauf Slavie od nové sezony by se měla nastolit koncepce jasný systém co se bude hrát a vyhodit Čontofalskýho,Hubáčka,Vlčka a Dostála

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Čontyho s Hubem?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Ani omylem, to, co letos předváděl s Jabloncem? Škoda mluvit.

2) Proč sakra vyhodit Hubáčka a Vlčka???????

3) Stoprocentně souhlasím, že by měli vyhodit Dostála, Čontofalský mi tam nevadí, pokud bude dvojka za Berkovcem.

Reagovat
Robbie

pochybuju že Hubáček či Vlček můžou Slavii něco dát je jedno jestli skončí snima na 7.místě nebo bez nich ze zapracovanými mladíky na 9.místě jinak pokud bude chytat Berkovec a Čontofalský bude dělat dvojku tak by se o tom dalo uvažovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček už možná ne, Hubáček ale neustále ukazuje, že kohokoli přivedou, aby ho nahradil, tak nakonec strčí do kapsy. Navíc jsou oba srdcaři a žerou hlínu, takovejch hráčů bych se nezbavoval, nejsme přece Sparta. Hubáček základ a Vlček se může hodit jako žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vlastně to samí je Dostál. Ten vždycky když příjde novej trenér tak ho posadí na lavičku a pak stejně hraje. Až na to, že je dostal na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na Dostálovo místo nikdo nepřišel. Protože Nitrianskýho vytáhl na záložníka. Ale zatímco Hubáček hraje jak levýho beka tak stopera s přehledem, Dostál je mrdka.

Reagovat
Robbie

Berkovec-Nitrianský-Latka-Čonka-Trubila-O.Petrák-Koreš-Hurka-D.Veselý-Škoda-Pospěch takový 4-2-2-2 si myslím že by to nebylo marný navíc by spolu mohli hrát dlouho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele