VERONOV ODCHOD DO CHELSEA

01.08.2003, 10:48
Aktuality
Prestup Argentínčana Juana Sebastiana Verona z Manchestru United do Chelsea Londýn je už takmer istý. Podľa neoverených informácii sa oba kluby dohodli na prestupovej čiastke 24,43 mil. USD.

V stredu by sa mal Veronov agent stretnúť so zástupcami Chelsea, aby sa dohodli na podmienkach odchodu 28-ročného stredopoliara na Stamford Bridge.

Argentínsky reprezentant Veron strávil v Manchestri uplynulé dve sezóny, no málokedy bol súčasťou základnej jedenástky červených diablov. Predtým hrával za rímske Lazio.

Autor: Marian Hlinka

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

Veronuv odchod je pro United blbost,po odchodu Beckhama by byl pro United velmi duležitý hráč,obzvlášť protože nepřišel Ronaldinho ani Quaresma

Reagovat
HOST*Maršál Malinowski

Souhlas, taky nevím, co chtěj uhrát. Ale třeba má něco Alex v rukávu, už se ve fotbale nějakou chvíli pohybuje a nechce se mi věřit, že by šel do boje bez hráčů typu Beckhama nebo Veróna.

Ale přijde mi divný, proč Manchester tolik prodává...? Beckhama chápu, změna je život a ty prachy byly fakt velký. Ale stejně, vždyť jsou nejbohatším týmem - na co prachy z prodeje...? Ale asi tomu rozuměj líp jejich ekonomové než já ;-).

Reagovat
PJ

Mno, pokud já vim, tak sir Alex nic v rukávu nemá a ještě včera řikal, že o Verónově odchodu nic neví, že to jsou jen novinářský výmysly a že ho prodat nechce. A byla by to fakt blbost, prodávat ho, zvlášť když odešel Beckham a do zálohy nikdo novej (kromě Djemby, ale ten je defenzivní)...

Reagovat
HOST*Del Piero

Veron už je tam. A Alex bude určitě chtít hrát zase ten typický anglický humus. A všechno se to bude točit okolo toho blbečka Scholese.

Reagovat
PJ

Omyl, nikde neni...

Reagovat
antimadrista

Manchester už dávno není to co bejval.

Reagovat
HOST*chelsea

Jsem rád že se daří nové klubové politice chelsea! Ještě nějakého utočníka a už trenovat s ustaleným kadrem hlavně aby háli jako tým!Díky reds za verona

Reagovat
antimadrista

No, ale s tim vašim majitelem by sem se moc nechlubil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na novou Chelsea se moc těším. Cudicini - Gallas, Terry, Desailly, Bridge - Geremi, Veron, Petit, Duff - Hasseilbaink, ?. Pro náladového Lamparda a Jespera Gronkjaera už nebude na hřišti místo.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby Verona prodali, tak určitě v Manchesteru něco vymyslej, kdyť je to přece jeden z nejlepších klubů. Třeba daj šanci mladíkům. Uvidíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele