VERON NA ROZPACÍCH

13.03.2006, 10:29
Aktuality
V kádru Interu Milán možná i nadále zůstane Juan Sebastian Veron. Argentinec sice nedávno ohlásil svůj letní návrat do vlasti, nyní je však na rozpacích a může se stát, že na San Siru zůstane ještě dvanáct měsíců. O všem se rozhodne až na konci sezóny.

"Mám v Interu smlouvu ještě na další rok a klub nechce, abych odešel. Máme pohovory, řekli mi, ať o tom přemýšlím. Chci se vrátit do Argentiny, nejvíce ze všeho kvůli rodině, nechal se slyšet bývalý fotbalista Chelsea, Manchesteru United, Lazia, Parmy, Sampdorie, Boky Juniors a Estudiantes.

Veron v pátek oslavil své již 31. narozeniny. V Evropě v současnosti kroutí svůj desátý rok. "Mám velmi dobré zkušenosti s evropským fotbalem, nejvíce poslední dobou z Interu, ale poznal jsem, že se hodně změnil ode dne, kdy jsem v roce 1996 přišel," všiml si Veron v rozhovoru pro stanici Sky Italia a následně se vrátil zpět ke své nejisté budoucnosti. "Teď mysleme na to, co se od nás očekává v následujících třech měsících. Poté si promluvím se svou rodinou a uvidíme, co se stane na konci sezóny," naznačil "Malý kouzelník", kdo bude mít rozhodující slovo v otázce jeho dalšího působiště.

Argentinský reprezentant v posledních týdnech chyběl trenéru Robertu Mancinimu. Na vině byl poraněný kotník z ligového duelu proti Juventusu. O víkendu se v zápase se Sampdorií vrátil do sestavy černomodrých a pomohl svému týmu k výhře 1:0. Inter ve víkendovém kole sice umazal dva body z náskoku Juventusu, na svého soka však stále ztrácí 12 bodů a ve zbytku ligové sezóny ho tak čeká pouze boj o druhé místo s městským rivalem AC. Prioritou pro milánský klub se tak stávají pohárové soutěže. Již zítra ho čeká odveta osmifinále Ligy mistrů proti Ajaxu. Milánští zůstávají ve hře i v Italském poháru, v jehož semifinále je čeká Udinese.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, Veron už neni to, čo býval.

Reagovat
HOST*

To máš pravdu,ale pořád hraje velmi dobře,že ho trenér staví to jenom potvrzuje.A navic Jméno Veron pořád ve světě hodně znamená.Ale smozřejmě léta nezastvíš.

Reagovat
Jajinek

No Veronovi sem velice vdecny za ty 2 roky co u nas hral....byl skvelym spilmachrem......ale jak uz naspali panove prede mnou.....lete nezastavis.....a proto bych mu pral klidny odchod domu do argentiny za rodinou a uvital bych prichod nove hvezdy do stredu zalohy (nejlepe Ballack nebo Riquelme.....bohuzel mam obavu ze neprijde ani jede a spis Moratti privede nekoho jako Emre,Karagounis nebo Lamouchi ktery bude sedet celej rok na lavicce a po jedne dvou sezonach se bude pakovat... )

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned kupovat, ještě je tam David Pizarro

Reagovat
Jajinek

To mas pravdu....v poslednich zapasech uz dokonce nehral tak tragicky.....ale pokud chceme pristi sezonu pomyslet na titul....(coz chceme kazdy rok....jen se to nejak rok co rok nedari ) tak nemuze hrat ve stredu zalohy Pizarro.....nema totiz na to.......

Reagovat
sansiro

Inter má v záloze zbytečně mnoho hráčů. Nevím na co přišel Cesar nebo předtím Pizzaro. Místo těch docela dobrých náhradníků by si mohli pořídit jednoho super záložníka. V základu bych určitě nechal Cambiassa a Stankoviče, asi ještě Figa, no a jednoho by měli přivést. A jestli se chce Inter měřit s AC nebo Juve, tak hlavně pořádné beky...

Reagovat
sansiro

Pizarro

Reagovat
Jajinek

Mas pravdu v tom ze privadime prumerne hrace.....Cesar,Ze Maria, no a ted uz muzu rict ze i Kily a Solari jsou uplne naprd.....

Ale nesouhlasim s obranou.....praveho obrance mame nejlspiho v Serii A.....stred obrany Cordoba,Samuel mi taky nevadi....i kdyz jeste jeden stoper by se hodil (muj nerealny sen : Chivu) a v levo se situace vyresila letnim prichodem Maxwella....a jeste zustane Wome kterej posledni dva zapasy hral fakt dobre az sem ho nepoznaval....

Takze pokud by po sezone odesli Ze Maria,Favalli,Mihajlovic,Solari,Kily a Recoba (tenvsak nepujde pac je Morattiho oblibenec) a prisel by treba Ballack a tevez tak budu naprosto spokojen....mam vsak obavu ze realita bude uplne jina

Reagovat
HOST*

souhlasím s teboualeAETI ENI NEJ. V sERII a.NEJLEPŠÍ JE STÁLE cAFŮ TO JE SUPER HRÁČ.

Reagovat
HOST*tom

Inter je dobrej klub ale potreboval by do zalohy Ronaldina a pak by byl uplne nejlepsi.nejakej podelanej Ballack by jim nepomoh

Reagovat
Jajinek

Podelanej Ballack???

Reagovat
HOST*sven

Taky nevim kde na to prisel Ballack v Interu to by se mi velice zamlouvalo

Reagovat
HOST*tom

Inter dneska roztrili Ajax 3:0 a postoupi dal a adriano je z interu stejne nejlepsi

Reagovat
HOST*sven

Dneska urcite ne

Reagovat
HOST*1860

tome ty si kkkkt

Reagovat
smazaný uživatel

hehe na tej fotke vyzera uplne pp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele