Veltman nevylučuje, že v průběhu léta odejde z Ajaxu

11.06.2017, 15:45
Aktuality
Prohrané finále Evropské ligy s Manchesterem United může být posledním zápasem, v němž dres amsterdamského Ajaxu oblékl Jöel Veltman. Nizozemský obránce si v uplynulých dnech plnil povinnosti u národního týmu a nyní na něho čeká zasloužená dovolená, po níž bude řešit svou budoucnost. A vyloučen není přestup...

Pětadvacetiletý fotbalista je členem prvního týmu Ajaxu od sezony 2012/2013 a letos odehrál třicet ligových zápasů, k dalším deseti duelům nastoupil v Evropské lize.

Smlouvu v Amsterdamu ovšem má jen do června příštího roku a dají se očekávat spekulace o možné změně zaměstnavatele. Jeden nápadník zde podle médií už je, hráče údajně sleduje Tottenham.

"Mluvil jsem se svým agentem, ale nějakého zájmu Tottenhamu si nejsem vědom. Vincent Janssen vtipkoval, že z nás budou spoluhráči, ovšem nemám, co bych k tomu dodal. Smlouvu mám ještě na jeden rok, běžně to funguje tak, že kontrakt buď prodloužím, nebo budu prodán. To je logické. Jasněji bude po dovolené, každopádně přestup je pravděpodobnější, než dříve," nechal se slyšet Veltman.

"Nabídka Ajaxu na prodloužení je pěkným gestem, chtějí, abych zůstal. Ale pro mě možná nadešel ten správný moment, abych se poohlédl po jiných možnostech. Bude ale třeba, aby správný klub přišel se seriózní nabídkou. Pro tuto chvíli nic konkrétního není, nespěchám," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Otázka na fans Ajaxu alebo tých, čo sledujú Eredivisie. Je to stopér alebo RB, zahral by aj RWB? Proti United sa mi páčil jeho výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

stoper predelanej na RB a protoze mu to na bekovi sedlo, tak uz tam zustal, na RWB nevim nakolik by byl schopnej pilovat lajnu nahoru dolu, tezko rict

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

RWB by určitě nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice o něm nic nevím, ale nákupy hráčů z Ajaxu se nám v posledních letech hodně osvědčily, takže by to nemusela být špatná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, navíc má čerstvé zkušenosti s druhými místy

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, fanda Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kohout 1882

A Ty zase s demencí

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ako verny analista, zo 4timy

Reagovat
smazaný uživatel

ma prej odejit wimmer zpatky do nemecka a nahrada za nej prej bude bud veltman nebo ginter

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer by vsak mal prijst len na hostovacku (zatial)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele