Velmi emotivní moment, říká o návratu do Chieva Maran

20.10.2014, 09:18
Aktuality
Chievo Verona po špatném startu do sezóny podle očekávání odvolalo Eugenia Coriniho, jehož místo zaujal Rolando Maran. Ten během své aktivní hráčské kariéry za veronský celek dlouhých devět let nastupoval a nyní má za úkol vytáhnout Chievo do klidnějších vod...

Tradiční veronský celek z úvodních sedmi ligových zápasů rovných pět prohrál, načež se pohybuje až na osmnácté příčce italské nejvyšší soutěže, přičemž ho od poslední Parmy dělí pouhopouhý jeden jediný bod. Corini se stal prvním odvolaným koučem italské nejvyšší soutěže.

Prvotním úkolem nového trenéra, který za Chievo odehrál na 330 zápasů, bude vytáhnout veronský klub do vyšších pater ligové tabulky. "Pro mě je to velmi emotivní moment, protože jsem v Chievu strávil skoro celou svoji profesionální hráčskou kariéru," řekl Maran.

Zkušený kormidelník tak logicky nemohl nabídku svého bývalého chlebodárce odmítnout. "Po rozhovorech s prezidentem Luca Campedellim a sportovním ředitelem Luca Nemberem jsem byl od samého začátku přesvědčený, že by vzájemná spolupráce mohla fungovat," doufá bývalý vládce lavičky Catanie, Varese, Vicenzy, Triestiny, Bari nebo Brescie.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
10

s Catanii spadnul, tak se mu to třeba povede i s Chievem

Reagovat
cervo

kiezby

Reagovat
Zark

zase holohlavý

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 mesice se vrati Corini :D

Reagovat
smazaný uživatel

ta ty vies

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele