Velkokluby mají zájem i o Fenina

15.08.2007, 19:29
Aktuality
Obrovský zájem je v Evropě o Martina Fenina. Útočník Teplic zazářil na nedávném světovém šampionátu hráčů do dvaceti let a ve vynikajících výkonech pokračuje rovněž v klubovém dresu. Není proto divu, že se o něho zajímají mocné kluby ze všech koutů Evropy...

Fenin zatím vstřelil všechny tři branky Teplic v nové sezoně a postaral se tak o vítězství 2:0 nad Kladnem a 1:0 s Jabloncem. Z Gambrinus ligy již odešli jeho spoluhráči z úspěšné dvacítky Radek Petr a Jan Šimůnek, Fenin by je nyní měl následovat.

O Feninovi se již delší dobu mluví v souvislosti s Werderem Brémy a Espanyolem Barcelona, zájem ovšem mají také kluby z Itálie. Konkrétně jde o Atalantu, Fiorentinu a Lazio.

"Neřekli jsme, že ho chceme prodat, ale vyslechneme si všechny nabídky. Nemusíme spěchat a nejsme pod tlakem, takže si můžeme diktovat podmínky," řekl prezident teplického klubu František Hrdlička.

Fenin by mohl být ještě dražší, než Jan Šimůnek, za něho Sparta od Wolfsburgu dostala 150 milionů korun. Transfer by navíc podle hráčova manažera Pavla Zíky mohl pomoci českému fotbalu.

"Prodej Martina za takovou sumu bude pro český fotbal mimořádný. Chceme zvážit všechny nabídky a rozhodneme se podle toho, co bude nejlepší pro hráče. Jeho názor je velmi důležitý," prohlásil Zíka.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*WikyM

Škoda, že Fenin odchází, další oslabení naší "vynikající" ligy, ale aspoň přibidou, už do tak zkorumpované ligy další peníze...přeji ti hodně úspěchů Fenine samozřejmě i v reprezentaci

Reagovat
HOST*

100% souhlas , hezky napsane

Reagovat
HOST*figo

Fenin je borec a zaslouží si zahraniční anažmá ale jen at jde do klubu kde bude mít šanci si zahrát a néé někam kde bude sedět na lavce je to super útočník

Reagovat
HOST*Figo

Brankáři-Čech,Drobný Obránci:ujfaluši,Jankulovski,Rozehnal,Grygera,Kováč,Hubník,Šimůnek Záložníci:Polák,Sivok.Rajtoral,Rosický,Berger,Šmicer,Piták Útočníci:Fenin,Koller,Fillo,Kulič,Baroš co na to říkáte??????chci vědět vaše názory díííky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na to názor...

Reagovat
satan_666

sivok to je humus...

Reagovat
HOST*figo

tak jako kdo ti tam třeba chybí nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tam Rudolf Otepka, stejně jako Fenin teď prožívá jednu velkou pohádku.

Přestoupil do Baníku.

Tak proč mu to ještě více neosladit pozvánkou do reprezentace?...

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka je pro vás dobrým řešením.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pán fotbalista. Dobrá náhrada za Lukeše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, akorát byl docela drahý, ale vám nic jiného nezbývalo, než ho koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

6 milionů? Pohoda, leháro...

Reagovat
HOST*

no tak otepka není špatný ale do repre asi neee

Reagovat
smazaný uživatel

Velkokluby?

Reagovat
HOST*123456

základka ČR: čech

ujfaluši kováč rozehnal jankulovski

rajtoral rosický polák

Fenin Koller Baroš

Reagovat
HOST*kedlub

nevim jak by hral fenin krajniho utocnika... je spis nahrada za kollera...

Reagovat
HOST*

je to tam

Reagovat
HOST*

a jeste lepsi Sparta dostala gola

Reagovat
HOST*

tak jseš magor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele