Vedení Interu nelení, smlouvu prodloužilo i s De Vrijem

08.07.2023, 17:34
Aktuality
Stefan de Vrij (© AFP)

Vedení Interu Milán je na začátku července hodně aktivní a rychle skládá kádr pro ligový ročník 2023/2024. Jeho součástí bude i Stefan de Vrij, nizozemský obránce prodloužil končící smlouvu o další dva roky.

31letý De Vrij je hráčem Nerazzurri pět let a během nich odehrál celkem 203 soutěžních zápasů, na svém kontě má i devět branek a sedm přesných finálních přihrávek. Se spoluhráči získal jedno mistrovské Scudetto, dvakrát přispěl k triumfu v Coppa Italia a loni byl u tažení až do finále Ligy mistrů.

De Vrij zatím pobíral čtyři miliony eur ročně, nový kontrakt mu podle tisku zaručí stejný plat i pro nadcházející dvě sezony.

Inter má napilno a v uplynulých dnech podepsali nové kontrakty i Hakan Çalhanoğlu s Alessandrem Bastonim. Dosavadními letními posilami jsou Francesco Acerbi, Kristjan Asslani, Marcus Thuram a Davide Frattesi, do týmu má namířeno i mladý obránce Yann Aurel Bisseck z dánského Aarhusu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Slavia10

Inter opravdu hodně dobré léto. V tuhle chvíli asi favorit na titul, ale samozřejmě ještě se toho může stát dost, líbí se mi i hodně přestupák AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi oprávněně aspirant na titul, ale věřím, že AC i přes prodej Tonaliho zabojují.

Reagovat
Slavia10

Pro Inter bude nakonec nejlepší, že nemají moc peněz na přestupy. Inzaghi bude muset častěji stavět Asslaniho, což bude velké posílení. Když si vzpomenu kolik hráčů v Laziu nakopnul Inzaghi, tak by mohl ještě dát šanci Sensimu.

Reagovat
Top5scout

Sensi sa hneď zraní, čiže zbytočne.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Vrubozubec

To jako vážně? Vždyť ztrácí jednu oporu za druhou. Škriniar, Onana, Džeko, Brozovič, kdovíjak to bude s Lukakem. A koho přivedli?

Reagovat
Slavia10

Bez Skriniara chvíli hráli ke konci sezóny a hráli nejlíp za celý rok. Thuram bude hodně dobrá posila.

Reagovat
Vrubozubec

Tak Thuramovi se pořádně povedla jedna sezona. Mě přijde, že spíš ten tým rozprodávají a zatím nikdo moc nepřišel. Jak se chytne Fratesi a Thuram se uvidí. Nicméně titul z toho být může. Ostatní týmy taky spíš rozprodávají. Přijde mi, že kvalitní hráči ze Serie A mizí

Reagovat
Vrubozubec

Hlavně výsledkově držel Inter hlavně Onana. Pokud odejde, tak bude mít inter, co dělat aby ho nahradil. Mluví se o Luninovi, což teda není nic moc náhrada

Reagovat
Nuno čomes

Nemluvi.

Reagovat
Vrubozubec

Teda sorry Trubin, ne Lunin

Reagovat
snuff24

Ty seš lulil

Reagovat
Vrubozubec

What?

Reagovat
Rudy

Rozprodej kadru jako kazdy rok a nekdo to dokaze nazvat super prestupak. Je jasne, ze o Interu nema ani tucha.

Reagovat
Raffaello

Akorát že vůbec

Reagovat
Forza_Inter

podla mna predcasne, treba pockat ako zostavime utok... minulu sezonu nasa najvacsia slabina, teraz nie je isty Lukaku a Thuram je otazne ako sa chyti. Plus este musi dojst jeden lowcost za Correu.

Reagovat
Kucka

Correa odchází?

Reagovat
zurix_new

Kéžby se dal nějak zpeněžit Vůbec mu to nesedlo u nás.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele