Vedení Fiorentiny Corvinův odchod nezvažuje

02.02.2012, 21:53
Aktuality
Za úspěchy a neúspěchy Fiorentiny byl posledních šest a půl roku zodpovědný Pantaleo Corvino, od léta by ale toto tvrzení již nemuselo platit. Sportovnímu řediteli končí v toskánském klubu smlouva a spekuluje se o odchodu, jeho kolega z vedení Sandro Mencucci ale tyto úvahy vylučuje...

Dvaašedesátiletý činovník přišel do Florencie v létě roku 2005 po angažmá v Lecce a je mu připisována velká zásluha na tom, že se tradiční klub znovu napevno etabloval mezi italskou elitou.

V poslední době je ale Corvinova práce kritizována a nic na tom nezměnilo ani lednové přestupní okno, kdy z Fiorentiny odešli po půlročním neúspěšném účinkování Gianni Munari a Santiago Silva, navíc se na poslední chvíli nezdařil příchod Mounira El Hamdaouiho z Ajaxu.

Vzhledem ke končící smlouvě se tak živě spekuluje o Corvinově budoucnosti, a zatímco jedny zdroje tvrdí, že úzké vedení klubu chce na pozici sportovního ředitele změnu, tak jiné prameny informují o tom, že byla Corvinovi předložena nabídka nového tříletého kontraktu.

K druhé možnosti se přiklání výrok Sandra Mencucciho, finančního ředitele florentského celku. ”Nepřemýšlíme o Fiorentině bez Corvina. Jsem přesvědčen, že tohle všechno pramení z nedávných událostí na přestupovém trhu, kde se přihodily věci, které jsme ještě nezažili. Co se týče situace ohledně Corvina, tak jsem v klidu,” prohlásil Mencucci.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fiorentinu by som odcenil vtedy, keby nám poslala Jovetiča

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že tomuhle neodolaj

Reagovat
smazaný uživatel

No jasné, keď príde v lete ponuka od Interu, tak určite nezaváhajú. Obzvlášť pri našich "finančných" možnostiach

Reagovat
smazaný uživatel

tady je zase někdo chytrý

Reagovat
Tomanatura

Ale no tak Arne, odesel Munari, ne Kharja.

Reagovat
Arne

Nj, goal.com, už si budu na něj muset dávat majzla.

Reagovat
Arne

Aha, ono je to FI. No nic, asi půjdu spát, než něco ztropím.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to tušil že člověk , který dokáže prodat Mela o 10 mega dráž než byla jeho skutečná hodnota , bude mít za pár let problém .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele