Ve Villarrealu jsem velmi šťastný, vzkazuje do Itálie Rossi

08.04.2010, 16:04
Aktuality
Giuseppe Rossi je hodně často spojován s odchodem z Villarrealu a návratem do Itálie, je ovšem poměrně pravděpodobné, že nakonec ve španělském klubu zůstane. Bývalý útočník Parmy a Manchesteru United je na El Madrigal spokojen...

O Rossim se už hodně dlouho píše například v souvislosti s přestupem do Juventusu, zájem o jeho služby pak mají i další italské kluby.

"Dokáži si představit, že zde budu hrát i v příští sezoně. Tým je dobrý, stejně tak nový trenér a prezident. Ve Villarrealu jsem velmi šťastný," nechal se slyšet Rossi.

Rossi letos nezažívá gólově plodnou sezonu a přesně se v lize zatím trefil jenom sedmkrát. Jeho Villarrealu se nepovedl vstup do sezony, v posledních týdnech se mu ovšem daří a na sedmém místě může myslet i na Ligu mistrů.

"Nikdo mi nevolal. Mým snem je zahrát si Ligu mistrů. K té nám nyní chybí pět bodů, ale do konce sezony stále zbývá osm zápasů," řekl Rossi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zpet k nam

Reagovat
Bakary3

Jak "k nám" ? Ty fandíš Parmě, MU, nebo Newcastlu ?

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Američan

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce něco v kariéře dokázat, tak musí přestoupit do velkoklubu. Myslím, že je ideální čas. Juve, AC čekají nebo zpátky do United, kde by se neztratil. Giuseppe to ví, tohle je jen PR.

Reagovat
smazaný uživatel

něco dokázat má teda větší možnost s Villarrealem než s Juve.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pinturicchio

A podle čeho tak soudíš? Podle momentálních výsledků Juve? A to myslíš, že tak budou hrát pořád? Slušná krátkozrakost.

Reagovat
smazaný uživatel

A co dokáže s Juve? Dobře možná v lize od návratu ze série B skončili 2x do trojky myslím že loni dokonce druzí?! Ale ten Juventus co jsme znali před pádem do sérky B je na hodně dlouhou dobu pryč... A že by se to mělo nejak změnit si opravdu nemyslím. Takže ne nesoudím podle momentálních výsledků, ale podle toho že Juve jde rok od roku dolů a co za to může ? Odešli opory a nepřišla za ně adekvátní náhrada.

Reagovat
Pinturicchio

Posily přišly, to, že se nechytly, je věc druhá. V létě mají přijít další posily, nový trenér ( a snad i vedení ). Nebude to trvat dlouho a Juve bude znovu bojovat o titul. Navíc, Juve dokáže věhlasné hráče ulovit i na své jméno a budoucnost.

Ale evidentně Juve moc nesleduješ, protože to, co píšeš, je info typu "jedna babka povídala"

Reagovat
Pinturicchio

*minulost, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Možná vás to nové vedení dostanete z téhle kaše ve které jste protože narovinu ty nakupy byli totálně zpackané. Nemáte nějakou výraznou osobnost, která by vás nekam dokopala.. možná Del Piero, ale to už je dědula a za chvilku pověsí kopačky na hřebík. Takže Vás může spasit pouze fotbalový trh a kdo ví koho zase dovedete? a kdo ví jak zapadnou? a kdo ví než se celý tým sehraje? Ano můžete už přístí sezonu bojovat o titul, ale taky si na neho muzete pockat i pár let protoze kluby jako AS, AC Milan, Inter nebo i taková Fiorentina má před váma slušnej náskok co se týče vyvoje a kvality týmu.. A co se týče evropy tak ta je o parník před Váma ...

Reagovat
Pinturicchio

Kdo to mohl tušit? Papírově to byly super posily. Osobnost chybí, to je fakt. As, Ac, Milan před náma žádný náskok nemají, prostě se nepovedla sezona + to neštastné vedení. Evropa o parník? Koho myslíš, Barcu, MUTD, Chelsea apod? Ty jsou před většinou Evropy.

Ten zbytek jsou spekulace, které Ti nijak nepodloží to, proč by neměl Rossi přijít.

A jak říkám, soudíš dle jedné sezony, takže asi nemá cenu se o tom dál bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ale rozhodně budu rád když Juve bude na špici serie A a v evropě budou předvádět fotbal na který se bude dát dívat a budou se moc rovnat i té Barce, ManU,Chelsea,Arsenalu,Realu,Interu,Bayernu atd...

Reagovat
Pinturicchio

To slyším moc rád a budu doufat ve stejnou věc ... a co možná nejdřív.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Z dlouhodobého hlediska může něco dokázat pouze ve velkoklubu. Villareal nevyhraje ve Primera Division, ani Evropskou ligu nemluvě o Champions league. Možná Španělský pohár, ale to není měřítko úspěchu. G.Rossi má potenciál být nejlepším italským forwardem své doby. Za poslední rok neudělal krok dopředu, stojí na místě.

Reagovat
Virtuos

Nech sa vráti to Talianska, nech sa stane hviezdou

Reagovat
smazaný uživatel

do city s ním : maji málo utočníků

Reagovat
ACSMan

HEHE

Reagovat
božský John

Do AC !

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej, ale do systému se moc nehodí...

Reagovat
božský John

Mně právě přišlo,že docela jo ..

Já bych je dal s Patem klidně k sobě(je fakt,že AC skoro nesluduju,tak se asi pletu ..)

Reagovat
smazaný uživatel

je to spíš takovej podhrot a ten se do systému 4-3-3 nehodí..., tam hrajou z kraje křídla a na hrotu vyšší snajpr. takovej Pato je rovněž spíš SS a jediný štěstí je, že dokáže právě i křídlo..., ani vedle sebe bych je nestavěl, oba spíš menší, techničtí, žádní vyložení hroťáci.

Reagovat
božský John

Já myslel,že hrajete 4-5-1( i když ono to je podobný),takže bych ho šoupnul jakoby po Pata(něcop jako 4-4-2 se staženym hrotem),ale koukám,že to 4-3-3 hraje teďkon každej

Reagovat
smazaný uživatel

je to spíš 4-2-1-3, přičemž to 1 hraje většinou Seedorf..., to už je zas pro Rossiho moc z hloubky. navíc myslím neumí ani z křídla, takže slepá ulička. hodil by se spíš týmu, hrajícímu na 2 hroty...,vedle urostlejšího útočníka.

Reagovat
božský John

To je asi pravda no ...v Itálii by to tedy byl jakej tým ?

Reagovat
smazaný uživatel

dřív bych řekl Juventus..., jejich 4-4-2 je pro něj ideální, ale momentálně kdoví, co se tam v té anarchii bude hrát. chtělo by si to počkat na léto a na představy novýho kouče. jinak - Inter hraje na dva, ale tam je celkem plno..., Roma s Violou na jednoho, ale tam už se hrává to 4-2-3-1, kam by ho šlo použít pod hroťáka, nicméně v AS je taky plno..., možná ty fialky, jenže tam když odepíšem Mutua, tlačí se Jovetić, za ním ještě Ljajić. v Neapoli by se pral s Lavezzim a ten tam má celkem pevnou pozici. Genoa hraje trojzubec, takže stejnej problém, jako u nás. no a další týmy už jsou moc pod jeho ambice...

výsledky - Juventus, pokud zvolí vhodný rozestavení...

- Fiorentina, pokud jim odpadne Mutu a nechytne se Ljajić...

Reagovat
božský John

No ten Ljajič ještě není vůbec jistý,jestli se chytne ne?

Co jsem viděl,tak je to docela talent, nevypadá špatně,ale přeci jenom je ještě mladej, takže do tý Fiorentiny by mohl jít,tam by se mi i docela líbil Sympaťák v sympatickym klubu ...k Juve, souhlasim,co jsem čet,tak tam bude v létě poměrně velký zemětřesení,takže asi nemá cenu domlouvat hráče před koncem sezony,novej sponsor,trenér asi i vedení...no jsem zvědavej

A děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

není za co..., kdykoliv rád zamachruju

Reagovat
božský John

Pro mě za mě

Hlavně se musíš dostat před roberta v tech vědomostech(to machrování se hodí), jinak s Tebou neka ...

Reagovat
smazaný uživatel

roberto je nedostižnej..., není šance

Reagovat
smazaný uživatel

todle nei útočník který dá za sezonu 20 a víc gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tenhle klub nemá pořádný domací fanoušky. Atmosféra tam je žalostná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele