VE HŘE O LEHMANNA TAKÉ HERTHA

16.03.2007, 14:01
Aktuality
Stále hodně nejistá je otázka dalšího působiště Jense Lehmanna. Německému brankáři končí v létě smlouva v Arsenalu a podpis nové je zatím v nedohlednu. Jako možná varianta se nabízí i návrat domů, zájem má Hertha Berlín...

37letý gólman se v Arsenalu propracoval na pozici německé brankářské jedničky, odkud vytlačil Olivera Kahna. Fanoušci londýnského klubu by jistě uvítali, kdyby zůstal, jednání o prodloužení smlouvy však zatím narážejí na politiku Arsenalu. Podle ní klub hráčům starším 30 let nabízí jenom jednoleté smlouvy, Lehmann by však rád zůstal ještě o rok déle.

Možnost krachu jednání již připustil i manažer Arsene Wenger, který před rokem za stejných okolností nechal odejít Roberta Pirese. Francouzský záložník podobně jako Pascal Cygan zamířil do Villarrealu, jehož vedení by nyní rádo ulovilo také Lehmanna.

Ve hře o bývalého gólmana Borussie Dortmund jsou také německé celky. Hlasitě se mluví především o Hertě Berlín, kde hledají náhradu za nepřesvědčivého Christiana Fiedlera. "Nemůžeme si dovolit nemít na klíčovém postu hráče světové třídy," pootevřel dveře možnému angažování Lehmanna generální manažer Dieter Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele