Vavruška bude v trénování pokračovat v druholigové Opavě

01.09.2012, 22:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

že se mu tam chce po dnešním výprasku

Reagovat
smazaný uživatel

jde to tam (pro)kaučovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musel po prvním poločase skákat do auta a vzdálit se od Opavy co nejdál, to bylo neskutečné

Reagovat
iamek

Pres den stara zprava

Reagovat
rufus

Dobrá volba pro Opavu.

Reagovat
smazaný uživatel

měl spíš jít do Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

kua

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem tak zjistil o sportu v Opavě, drtivá většina peněz jde na fotbal a kvůli tomu má finanční problémy basketbal a volejbal musel skončit úplně. Hokejbalu taky stačilo jen pár tisíc a musel skončit. Od pěti různých lidí jsem slyšel pět různých částek, ale v průměru tam posledních pět let jde přes 60milionu na fotbal, na hokej 6 a je to pro celou mládež až po muže. Nevidím nějaké skvělé posily a co jsem tam byl, ani stadion nevypadá nějak zrekonstruovaný, takže se ptám, kde jsou ty peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

60milionů ročně, abychom si rozuměli

Reagovat
doNny

na tiskové konferenci byl zmíněn rozpočet na nějakých 22 miliónů korum. A co bylo zrekonstruováno, tak byla tribuna H za nějakých 1,2 miliónů korun. Sice mě ostatní sporty až tak nezajímají a jsem rád, že fotbal je na 1. místě, ale vůči ostatním sportům je to nefér. Hlavně ten volejbal, když muži hráli na špici tabulky a i ten basketbal se celkově drží.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mně ukazoval kámoš papír, který nechal Lojza na valné hromadě ve Slezanu. Bylo to tuším za sezonu 2010/2011 a byl to výpis, kolik dalo město na sporty v Opavě a ten rok bylo u fotbalu 72milionů korun a prý je to tak každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vole 72 milionu ty si dobže na hlavu... :D sfc na valne hromadě uvádí každý rok něco přes 20 milionu což je mírně nadprůměrný druholigový rozpočet... :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele