Vardy zůstane věrný Leicesteru, podepsal novou smlouvu

20.08.2022, 12:15
Aktuality
Jamie Vardy (© AFP)
Leicester City prodloužil kontrakt s dlouholetou oporou Jamiem Vardym. Pětatřicetiletý anglický útočník bude za"Lišky" nastupovat minimálně ještě v nadcházející sezoně...

Úspěšné spojení začalo před deseti lety, Vardy nejprve pomohl Leicesteru k postupu mezi elitu a v ročníku 2015/16 se 24 ligovými góly podílel na zisku překvapivého titulu.

Vardy celkem za Foxes nastoupil do 387 soutěžních zápasů s bilancí 164 vstřelených branek. 133 přesných zásahů si připsal v Premier League, kde stále může pomýšlet na posun mezi deset nejlepších střelců, Michael Owen má k dobru ještě 17 zářezů.

"Když jsem se dozvěděl, že klub zvažuje prodloužení smlouvy, bylo jasné, že podepíšu. Rozhodnutí bylo snadné, jsem šťastný," prohlásil po podpisu Vardy, jenž má na kontě 26 startů a sedm gólů za anglickou reprezentaci, s níž se účastnil ME 2016 a mistrovství světa o dva roky později.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Absolutní legenda poslední z titulové sezony spolu s Albrightonem

Reagovat
waynemarkrooney

Ještě Amartey

Reagovat
Seydou Doumbia

Ajo takový celoživotní PL náhradník

Reagovat
VojtovaChelsea

Ibrahimovič > Vardy

Reagovat
Seydou Doumbia

Ibraviček > kdokoli

Reagovat
Maximm9

Kolik tam bere ?

Reagovat
vceradnesazitra

Před každým zápasem jeden gram

Reagovat
Doomblade

Já našel 140 k/w. Nejvíc z týmu.

Reagovat
Beči

Je hodně málo hráčů, kteří by si tolik let drželi takhle konzistetní výkony. Klobouk dolů, toho Owena podle mě ještě dotáhne

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kucka

Party pokračuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele