Van Wolfswinkel z Lisabonu neutíká

01.11.2011, 21:38
Aktuality
Ricky van Wolfswinkel si užívá teprve první měsíce v novém angažmá v Portugalsku, kam v létě přestoupil z Utrechtu, ale svými výkony dokázal okamžitě upoutat. Mladému útočníkovi to ve Sportingu střílí, ale sám říká, že dříve než v roce 2013 větší výzvu hledat nebude...

Nizozemský forvard přestoupil do Lisabonu z Utrechtu za 5,4 milionu eur a velice se mu daří. Ve všech soutěžích dokázal nastřílet deset branek. Jeho výkony přivábily pozornost Manchesteru United, jehož skauti prý již 22letého Van Wolfswinkela několikrát sledovali.

I přes rostoucí zájem o jeho osobu ovšem Van Wolfswinkel neplánuje brzký odchod z Estadio de Alvalade.

"Doufám, že tu zůstanu ještě alespoň dva roky a že tak dlouho spolu zůstane celý tým," uvedl pro NOS Sport. "Ve Sportingu se mi opravdu líbí, což je vidět na hřišti. Nemám důvod odcházet, mám tu všechno, co potřebuji," prohlásil Van Wolfswinkel, jenž je aktuálně se Sportingem třetí v portugalské lize.

"Sporting je opravdu velký klub a má skvělé fanoušky. Co víc bych měl chtít?"

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sympatický prohlášení

Reagovat
herbage

k vám bys ho nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o nem, ale uz je to nejspis pase. U nas mame novyho hrdinu Dembu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových prohlášení jsem už četl. Uvidíme, jak to jemu i celému týmu půjde dál. Zatím jsou pro mě největším kandidátem na titul v portugalský lize. (A to jsem dlouholetej Porťan).

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si jich cetl snad nemeni nic na tom, ze je sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Boasovo vyjádření o setrvání v Portu bylo taky hrozně sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že to byl sprostej kec, stejně jako Carroll v Anglii. Stejně nevidim důvod proč Wolfswinkelovi nevěřit a když to dodrží, tak v mých očích jenom stoupne

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej hráč

a za 2 k nám

Reagovat
Filip12

♥ Ricky ♥ věřil sem že pujde Do Ajaxu teď by se jim náramě hodil

Reagovat
Y.Cabaye

Nemá proč, góly dává, hraje pravidelně...

Reagovat
Filip12

z Ultrechtu

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo kdo Sporting sleduje napsat v jaké "formaci" by mohl hrát v United? Něják mě nanapadá že bysme tam mohli mít místo s naší křídelní hrou... Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

v jakékoliv kde by se hrálo na typickou "9", ve Sportingu hraje samotnýho hrota s podporou z křídel...

Reagovat
fantomas

Aspoň že on i Schaars na takový úrovni pořádně hrajou a evidentně to tam i táhnou...(když už si teda museli vybrat tak divnou destinaci)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele