VAN BRONCKHORST DO FEYENOORDU

27.06.2007, 19:01
Aktuality
Nový trenér Feyenoordu Rotterdam Bert van Marwijk začal s přestavbou kádru a od vedení klubu dostal dárek v podobě dvou reprezentačních obránců. Již dříve byl oznámen příchod Tima de Clera z Alkmaaru, jehož nyní následuje Giovanni van Bronckhorst...

"Návratem Van Bronckhorsta do týmu se splnila přání jak hráče, tak i klubu," sdělil nizozemský klub v oficiálním prohlášení.

32letý nizozemský reprezentant sice nedávno podepsal nový kontrakt s Barcelonou, přesto dal raději přednost přestupu a s ním spojenému většímu hernímu vytížení. V Barceloně, s níž získal dva mistrovské tituly a připsal si jeden triumf v Lize mistrů, se o místo v základní sestavě pral se Sylvinhem, teď by mu navíc mohla přibýt konkurence v podobě Erica Abidala nebo Cristiana Chivua, o jejichž příchodech se hodně mluví.

Van Bronckhorst to ve Feyenoordu velice dobřá zná, protože právě v jeho dresu sbíral první cenné zkušenosti. 32letý fotbalista by měl přispět k tomu, aby se již neopakovala blamáž z uplynulé sezony. Feyenoord skončil v tabulce až na sedmém místě, nekvalifikoval se do baráže o postup do Ligy mistrů a vyhořel i v play-off o postup do Poháru UEFA, kde nestačil na Groningen. To vše neunesl a na svou funkci raději rezignoval kouč Erwin Koeman.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Messiáš

Škoda.Byl dobrej a mel sem ho rád.

Reagovat
HOST*CeceFCB

JJ, goodbye Gio

Reagovat
HOST*

La Roma ha tasado a Chivu en 18 millones ante el interés del Barcelona en ficharle. Todo parece indicar que ya existe un acuerdo para el traspaso de Chivu al Barcelona, quedando pendiente a que la aprobación del rumano.

Může to někdo přeložit prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Že je Barca s Římem dohodnuta a vše záleží jen na Chivuovi.(?)

Reagovat
smazaný uživatel

"Chivu called me and asked my opinion," Popescu Onda Cero Catalunya Radio. "I told him that he should go to Barça without any doubt.

"He then said that he wanted to go to Barcelona.

"If he has to choose, and all his options are similar, then he would move to Barça without any questions.

"He wants to join them because he told me that they are his favourite club in the whole of Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchází první "titular" z sezóny, dky se Barca vrátila na trůn. Ale tak nedá se nic dělat, má své roky a Feyenoordu může ještě hodně pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nikdy do oka nepadl - vždycky sem preferoval Sylvinha, ale je těžký se rozloučit s členem našeho Dream teamu II.

Hodněs pro nás udělal. To, že se Barca dostala až na proveň jednoho s TOP týmů je i tvoje zásluha a za to ti dík. Sbohem a ať se daří, Gio.

PS: Proč nesympatickej Feyenoord?

Reagovat
-Kopy-

Musí tam mít nějaké(ho) "kámoše" z prvního působení...Jinak to taky nechápu, peníze přeci má a kvalita Feyenoordu je v posledních sezonách

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord je "jeho" klub, prostě se vrací domů, nevidím na tom nic divného...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, nezapomeneme.

Reagovat
Xavi

Hodně štěstí, nejen ve fotbalovém životě a díky za odvedenou práci. Když se mluví o Bronckhorstovi, tak si vzpomenu na jeho gól proti Atléticu, jak to pěkně vymetl.

Reagovat
HOST*Richmond Hillary

tak bude se mu hrát dobře ve Feyenoordu protože tam šel eště Roy Makaay, a zto sou dost velký posili když beru jaký hovno ted F. hrál, skončili až 7., ale zase je pravda dva hráči nic nezmůžou musí být kolektiv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele