Van Basten jedná o angažmá v Ajaxu

31.01.2008, 16:49
Aktuality
Marco van Basten po evropském šampionátu skončí v roli hlavního kouče nizozemské reprezentace, i nadále by ale mohl zastávat důležitou trenérskou roli v nizozemské kopané. Bývalý kanonýr AC Milán prozradil, že vyjednává o angažmá v Ajaxu Amsterdam...

"Se zástupci Ajaxu jsem mluvil minulý týden. Chtěli vědět, zda mám zájem tam pracovat. Stále je brzy, ale byla to zajímavá konverzace. Rozumím i tomu, že mají také jiné kandidáty. V průběhu příštího týdne nás čeká druhá schůzka. Nejprve se budu maximálně koncentrovat na práci u nizozemské reprezentace. Národní tým a evropský šampionát jsou pro mě tím nejdůležitějším," nechal se slyšet Van Basten.

Ajax na začátku letošní sezony vedl Henk ten Cate, ten ovšem následně vyslyšel volání Chelsea a stal se asistentem Avrama Granta. Kormidla amsterdamského klubu se následně ujal Adrie Koster a příliš se mu nedaří - slavný klub na lídra ligové tabulky, PSV Eindhoven, ztrácí již osm bodů.

Média si již našla další kandidáty na funkci trenéra Ajaxu a spekulují o Guusi Hiddinkovi a Franku Rijkaardovi. Van Basten bude mít v létě z čeho vybírat, zájem o jeho služby totiž mají například v Hamburku.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mno, myslím, že má na víc než na Ajax, třeba takovou Valenciu by určo zvedl, ale může mu to prospět v profesním růstu, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jako nevim jestli valencie je neco vic nez ajax....

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš, že je

Reagovat
smazaný uživatel

valencie je nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele