Valladolid má mezi španělskou elitou zachránit Pezzolano

05.04.2023, 13:13
Aktuality

Hned dva prvoligové španělské kluby začaly tento týden odvoláním trenéra a oba už mají náhradu. Po Espanyolu se na závěr sezony v kompletním složení chystá rovněž konkurenční Valladolid, na jeho lavičku usedl Paulo Pezzolano...

39letému kormidelníkovi své místo přepustil José Rojo 'Pacheta'. Ten vedl Valladolid necelé dva roky a celkem si na své konto připsal 75 soutěžních zápasů. Loni s ním postoupil do nejvyšší soutěže, kde se mu příliš nedařilo a s 28 body je na šestnáctém místě tabulky, náskok na sestupové příčky činí jen jeden bod.

Uruguayec s italským pasem Pezzolano španělské prostředí zná, v sezoně 2009/2010 totiž ještě jako hráč hostoval na Mallorce. Jako trenér za sebou už má angažmá v domovském Liverpoolu, mexické Pachuce a naposledy pracoval pro brazilské Cruzeiro.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Juan Román Riquelme

Karim je bozi. ¡Campeones!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele