Další odvolaný trenér ve Španělsku, bez práce je Pacheta

03.04.2023, 16:23
Aktuality
Stadion Valladolidu (© AFP)

Hned dva prvoligové španělské kluby hledají nového trenéra. Na lavičce Espanyolu skončil Diego Martínez a důvěru ztratil i José Rojo 'Pacheta', s nímž se odpoledne rozloučil Valladolid, kormidelníkovi definitivně zlomil vaz debakl 0:6 na půdě Realu Madrid...

"José Rojo 'Pacheta' nebude pokračovat jako trenér Valladolidu. Klub si velmi dobře uvědomuje to, jak kvalitní práci od příchodu odvedl, výsledky a výkony ovšem v tuto chvíli neodpovídají představám a my se rozhodli jít jinou cestou," sdělil Valladolid v oficiálním prohlášení.

55letý Pacheta vedl Valladolid necelé dva roky a celkem si na své konto připsal 75 soutěžních zápasů. Loni s ním postoupil do nejvyšší soutěže, kde se mu příliš nedaří a s 28 body je na šestnáctém místě tabulky, náskok na sestupové příčky činí jen jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele