Valero má jasno, kariéru chce dohrát ve Fiorentině

26.09.2016, 21:59
Aktuality
Borja Valero patří do základní sestavy Fiorentiny a tak by tomu mohlo být i v následujících letech. Jméno španělského záložníka bylo v průběhu léta spojováno s možným odchodem, sám fotbalista ovšem zaječí úmysly neměl a rozhodl se setrvat v renesančním městě. A z toho rozhodně nebude spěchat ani v dalších letech...

31letý fotbalista má zkušenosti z Realu Madrid a v minulosti hrával za Mallorcu, West Bromwich Albion a Villarreal. Do Fiorentiny přišel před čtyřmi roky za sedm milionů eur a do této chvíle si na své konto připsal 138 startů v italské nejvyšší soutěži.

Před několika týdny se o něho zajímal AC Milán a celou situaci monitorovalo rovněž římské AS. To hledalo náhradu za Miralema Pjaniće, jehož prodalo do Juventusu.

"V průběhu léta jsem četl o zájmu Milána a také Říma. Jsou spekulace, které vás potěší, ukazují, že něco dělám dobře," říká Valero, který má na Apeninském poloostrově kontrakt do června 2019.

"Ale řekl jsem svému agentovi, že mojí první myšlenkou bylo setrvání ve Florencii. Bylo to mé přání a také se tak stalo. Chci svou kariéru zakončit v dresu Violy. Na diskuzi ohledně prodloužení kontraktu bude čas," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
blaugrana

Skvelý záložník. Trošku škoda, že nešiel vyššie, ale tak Florencia je určite skvelé miesto na život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Skvelý záložník. Trošku škoda, že nešiel vyššie, ale tak Florencia je určite skvelé miesto na život.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Honza koller is back

Reagovat
Airus

Borja je super, snad ještě pár let na top úrovni dá

Reagovat
Milan.B

dobry zaloznik taky by sa nam zisiel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele