Valenciennes došla trpělivost a odvolalo kouče Sáncheze

08.10.2013, 12:52
Aktuality
K očekávanému kroku sáhlo vedení Valenciennes. Francouzský klub prožil hodně mizerný start do nové sezony, série špatných výsledků pak stála místo trenéra Daniela Sáncheze...

Valenciennes v prvním kole porazilo doma Toulouse 3:0, z dalších osmi duelů ovšem vytěžilo jenom jeden jediný bod za víkendovou remízu 1:1 s Remeší. V tabulce Ligue 1 je se čtyřmi body a pěti vstřelenými góly na posledním místě.

"Po lidské stránce je Sánchez někým, koho si obrovsky vážím a toto rozhodnutí tak bylo hodně těžké. Ale z devíti zápasů jsme získali jenom čtyři body a to je něco, s čím bylo potřeba něco udělat, aby klub zůstal v Ligue 1," odůvodnil rozhodnutí prezident Jean-Raymond Legrand.

"Mám za sebou tu nejtěžší část a ve čtvrtek začnu hledat nástupce. Chci někoho zkušeného, kdo bude mít potřebné charisma, aby klub nasměroval tím správným směrem. Podle mého máme kádr, v jehož silách je skončit mezi desátým a sedmnáctým místem, rozhodně není nejhorší v celé lize," nepochybuje Legrand.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infi

vidím že to všem vyrazilo dech

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, kdo to první napíše, máš takže od dneška jsem fans Valencierennes

Reagovat
Infi

budeš fandit Valencii, Rennes, Valenciennes nebo všem dohromady?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele