VALENCIA SE RONALDA NEVZDÁVÁ

25.07.2006, 16:48
Aktuality
Zatímco se novinami šíří zprávy o neprodejnosti Cristiana Ronalda, španělská Valencia se nadějí na ulovení mladičkého Portugalce stále nevzdává. Netopýři totiž potřebují získat kvalitního křídelního hráče a hvězda Manchesteru zůstává hlavní prioritou.

Manažer Rudých ďáblů Sir Alex Ferguson minulý týden rázně popřel jakékoli spekulace o odchodu Cristana Ronalda, valencijský prezident Juan Soler však celou situaci vidí mnohem pozitivněji: "Víme, že to nebude snadné, ale rozhodně není nic nemožné. Máme čas do 31. srpna a Cristiano zůstává naší prioritou." Dalšími kandidáty jsou Mauro Camoranesi či Simao Sabrosa.

Ronaldova budoucnost se začala probírat po mistrovství světa, kde se údajně dožadoval vyloučení svého klubového spoluhráče Rooneyho. Ten byl nakonec doopravdy vyloučen a Ronaldo padl v nemilost celé Anglie, což chce údajně řešit odchodem do Španělska.

Jak to však vypadá, s názory hráče si nikdo moc hlavu neláme. Alex Ferguson řekl, že mu je víceméně jedno, jaká údajná Ronaldova slova se objevují v médiích a Juan Soler se chce nejdříve soustředit na jednání s klubem. A ta budou jistě velmi složitá. Manchester hráče koupil před třemi lety ze Sportingu za dvanáct milionů liber a pokud se nakonec přece jenom rozhodne jej prodat, určitě bude chtít na celé transakci pořádně vydělat, spekuluje se tak o částce kolem dvaceti milionů liber.

Bez ohledu na to, jak celý obchod dopadne, Valencia sestavila pro nadcházející sezónu opravdu silný tým, který má šance bojovat o příčky nejvyšší. Kvalitními hráči se Netopýři mohou pochlubit na každém postu a ostatní ligoví favorité jistě nedostanou nic zadarmo.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ronaldo odejde protoze man.utd.moc nehraje odbre ted sice je to obrej klub ale posledni dobou nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sakra co bude? Ronaldo, Simao, Joaquín? nebo všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

koho by si bral ty????

Reagovat
smazaný uživatel

já? Joaquína

Reagovat
HOST*

asi to posledne...

vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky joaquina ten je nej.a nema tvrdnourt v te prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych ty prachy měl, tak bych ho Los Ches koupil a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral Simaa,ale ne za tu sumu co požaduje Benfica.

Reagovat
smazaný uživatel

Soler už nějak moc nasává, začíná mě sr..........

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším by som mal držať Valencii asi - hráči, ktorí sa mi páčia sa tam nejako začínajú grupovať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele