VALENCIA PROTI CHELSEA BEZ MORIENTESE

29.03.2007, 12:18
Aktuality
Valencia se bude muset ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea obejít bez Fernanda Morientese. 30letý útočník si ve včerejším kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 proti Islandu vykloubil rameno...

"Morientesovo rameno je vykloubené, bude potřebovat zhruba 15 dní klid, mimo hru bude celkem tři až čtyři týdny. Není to poprvé, co má Morientes problémy s ramenem, místo je nestabilní a proto je potřeba tak dlouhá pauza," sdělil lékař španělského národního týmu Genaro Borras.

Španělé včera nakonec i bez Morientese udolali Island a opět tak zvýšili své šance na postup do Rakouska a Švýcarska. Svěřenci Luise Aragonese však opět nepřesvědčili, vyhráli totiž jenom 1:0 a jedinou branku dal až v 81. minutě Andres Iniesta.

Ze zranění Morientese nemají vůbec radost ve Valencii. Pokud se potvrdí slova lékařů a nestane se nějaký zázrak, přijde Morientes o oba čtvrtfinálové duely Ligy mistrů proti Chelsea. První zápas se hraje již příští týden, odveta je pak na programu o šest dní později.

Morientes po letním přestupu z Liverpoolu do Valencie ožil a opět dává branky. V Lize mistrů jich dal šest, v Primera Division jedenáct a v obou soutěžích je nejlepším střelcem svého týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten kdo psal ten článek se na ten fotbal asi nekoukal! Vyhráli sice 1:0 ale na hřišti bylo takový vody že když někdo přihrál tak k němu míč ani nedošel když nějaký hráč upadl tak voda vystříkla jak kdyby skočil kufr do vody!!!!!!!!!!!! se divim že ten zápas neodložili Jinak Morientes nam bude chybět

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

total hate

Reagovat
HOST*-Kopy-

velmi špatná zpráva...

Reagovat
HOST*hanzuss

vzdyt to je jedno i kdyz nebude hrat morientes tak toi stejne valencie prosere

Reagovat
HOST*Vincent

tak na stamford bridge doufám vepředu Villa a za ním Silva a nalevo Vicente, což není vůbec špatný, ale nesmí se Vicente ted zranit s Espanyolem

Reagovat
Tsigi

Za to jak vyjebáváte s Joaquínem si to zasloužíte

Reagovat
HOST*Pajec

Vůbec nevíš...taky mě to sere, že Joaq nehraje v základu...ale prostě byli lepší no! Jinak Moro bude určo chybět! AMUNT VAL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele