VALENCIA OPĚT PŘIŠLA O VICENTEHO

05.04.2007, 12:45
Aktuality
Nehoráznou smůlu na zranění má v posledních letech Vicente Rodriguez. Záložníka Valencie v loňské a předloňské sezóně limitoval poraněný kotník, letos je kamenem úrazu jeho stehenní sval...

25letý fotbalista si včera tuto část nohy poranil již potřetí během posledních dvou měsíců. Že je zle bylo všem valencijským fanouškům jasno hned, když se Vicente v 56. minutě chytl za nohu a s bolestivou grimasou padl na zem.

"Více budeme vědět po zítřejším vyšetření, ale vypadá to na natržený sval," řekl ještě včera mluvčí špaělského klubu. Jeho slova se dnes ráno potvrdila a Vicente se na hřišti neobjeví minimálně měsíc.

"Právě ve chvíli, kdy jsem se vrátil do týmu, přišlo další zranění a ještě v horší chvíli," povzdychl si po verdiktu lékařů Vicente.

Valencia se bez jednoho ze svých klíčových hráčů bude muset obejít hned v několika důležitých zápasech. Již v úterý jí čeká odveta čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea, po níž budou následovat dva velmi těžké ligové duely. Netopýři nejprve doma přivítají Sevillu a o týden později zavítají na Santiago Bernabeu k utkání s Realem Madrid.

Fotbalisty Valencie letos provázají zranění, na podzim bylo v na marodce v jednu chvíli hned jedenáct hráčů prvního týmu. Teď je to o něco lepší a mimo hru jsou ze zdravotních důvodů vedle Vicenteho "pouze" Edu, Ruben Baraja, Mario Regueiro, Jaime Gavilan a Fernando Morientes. K tomu je však třeba připočítat disciplinární tresty - ještě více než pět měsíců si nezahraje David Navarro, v duelu proti Chelsea pak nebude moci nastoupit Carlos Marchena. Oběma těmto fotbalistům se osudnou stala potyčka po osmifinálové odvetě s Interem Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Je to v prdeli... To už prostě není ani možný...

Reagovat
smazaný uživatel

překvapení

Reagovat
HOST*Futre

njn s touhle marodkou Valencie titul nevyhraje

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

Asi největší smolař v letošní sezoně. Odehraje jeden zápas a pak je měsíc mimo hru

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

smolař? to už není smůla! to je už jenom jím samotným.. někdo to tu už psal myslím, Vicente je bárbína! jenom škoda, ptž to je můj oblíbený hráč už kolik let.. pamatuju si i kdy jeho kariéra nabrala na klesavé tendenci (zápas LM proti Werderu, tehdá jeden z jeho nejsmolnějších).. od té doby samá zranění, samé smolné okamžiky atd. Je spoustu pravdy na tom, že ZDRAVÍ se odráží na kvalitě, výkonu a všeobecně životě (kariéry) vrcholového sportovce.. tím chci říct, že nestačí mít jenom talent, ke slávě musí mít daný jedinec i příznivé další faktory!!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Podle mě zato může i Flores, dit to neni možný aby bylo porad tolik hracu zranenejch a když se uzdravý tak hned znova... Spatná rozcvicka na takové urovni?se mi nato snad ani nechce pomyslet... asi špatnej treninkovej proces... protože jinak nevim... smůla už to ani bejt nemuze...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, já si taky myslím, že ve Vale se špatně trénuje , snad se i na odvetu s CFC připravíte ledabyle

Reagovat
HOST*-Kopy-

...snad se nikdo nezraní... protože už ted nemáme koho na stridání, akorat Huga...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Bilbao do toho šlápne, nějakého toho zranění bych se i bál..

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ty to zranění uplne privolávas...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

NE! nemysli si nic špatného, ale já prostě vidím, že v této sezoně jste jak bačkůrky! a zranění se vám nevyhýbá, spíše se na vás doslova lepí..

Reagovat
HOST*-Kopy-

njn...

Reagovat
Tsigi

O víkendu se zraní Villa,Silva a Canizares a proti Chelsea nastoupí dorost

Reagovat
HOST*torres

Vicente je skvělý hráč bude dost chybět

Reagovat
HOST*hanzuss

valencie hrala dobre goly pekny ale valencie mela i stesti ale stejne si mysli ze valencie konci

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

při jménu Vicente mě napadá Martin Havlát! každý si domyslí proč asi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele