Valencia kontaktovala Marcelina

23.04.2008, 16:59
Aktuality
Valencii ve zbytku letošní sezony povede Salvador Gonzalez ‘Voro’, vedení španělského klubu ale již začalo s hledáním trenéra pro příští sezonu. V kuloárech padají jména jako Rafael Benitez nebo Sven-Göran Eriksson, kontaktován ale byl někdo jiný - Marcelino Garcia Toral...

"Můj zástupce je v kontaktu s Valencií. Zatím jsem nic nepodepsal. Pokud by se tak stalo, řekl bych to. Před více než měsícem došlo ke kontaktu, ale ne k dohodě," prozradil kouč Santanderu, že Valencia ho kontaktovala několik týdnů před propuštěním Ronalda Koemana.

Valencii se pod Koemanem vůbec nedařilo a v závěrečných kolech bude bojovat o přežití v Primera Division. Marcelino si ve Španělsku již udělal velké jméno, loni se mu dařilo v Huelvě a letos bojuje o Ligu mistrů se Santanderem.

"Nudělám nic za zády klubu. Mám dobré vztahy s představiteli a nikdy bych neublížil jejich zájmům. Já sám se chystám do dražby. Peníze jsou pro řadu lidí důležitým faktorem k dohodě, ačkoli nemusí být rozhodující. Mohl jsem využít současné situace Racingu, ale musíte zvážit více věcí. Tato profese vás zavede do různých míst a nabídne vám řadu příležitostí," řekl dále Marcelino.

"Vím, co udělám - už jsem mluvil s Racingem a pokud dojde k jednáním či čekukoli jinému s jiným klubem, budou o tom vědět," dodal Marcelino.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Se divim, že zas nevytáhli Joseho

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia kontaktovala Mourinha.

Mourinho říká, že dohoda by mohla být dotažena brzy.

Mourinho rozčileně reaguje na vymyšlené informace novinářů o něm a Valencii.

Mourinhovi by údajně Segunda Division nevadila. Bral by ji jako výzvu.

Za 24 hodin bude potvrzen Mourinho jako nový trenér Valencie.

Dohoda padla, Mourinho do Valencie nejde. Kontaktován Emery.

Oficiálně: Mourinho přeci jen do Valencie.

Mourinho: Na novou práci se těším, Drogbu přemluvím hraní v Segundě.

Reagovat
smazaný uživatel

trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blbe!

Reagovat
-Kopy-

Tak to bylo z toho slabšího soudku.

Reagovat
smazaný uživatel

když bude Mourinho, Benítez nebo Marcelino tak slibuju že měsíc nebudu prudit yardu

Reagovat
smazaný uživatel

to zní dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ale z těhle bych nejradši Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman požaduje 10 mil eur,že se nestydí magor debilní,co mohl posral a ještě chce za to zaplatit idiot!!!kéž by přišel Mourinho,nebo rafa....

Reagovat
herbage

tak po tomhle angažmá si už asi moc nezatrénuje, tak mu ty peníze přej, nějak se uživit musí. I když 10mega euro, to bude pěknej důchod někde v Caribicu až do smrti

Reagovat
smazaný uživatel

to není jen pro něj, ale pro 2 asistenty, budou se muset uskromnit

Reagovat
-Kopy-

Poooooojď !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele