Váhavost liverpoolského vedení Beníteze rozčiluje

19.01.2009, 10:40
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benítez se v poslední době ne a ne shodnout s vedením klubu. Odložena byla jednání o jeho vlastním kontraktu, teď se mu zase nelíbí váhání představitelů Liverpoolu v případě nové smlouvy pro dánského obránce Daniela Aggera. Podle Beníteze klub riskuje, že fotbalistu ztratí.

O Aggera se dlouhodobě zajímá italský AC Milán. Dánský stoper však několikrát zopakoval, že by v Anglii rád zůstal, pokud dostane nabídku k prodloužení smlouvy. Vedení Liverpoolu ale rozhodně nikdo nemůže vinit z rychlého a ukvapeného jednání.

To se v žádném případě nelíbí Benítezovi, o jehož vlastním kontraktu už se jedná bezmála rok. "Klub jedná strašně pomalu a tak hráč stále neví na čem je. Mně řekl, že chce v Liverpoolu zůstat, ale vedení pořád jen na něco čeká," postěžoval si Benítez.

Podle Beníteze by se také snadno mohlo stát, že Agger ztratí trpělivost a bude chtít odejít do Milána. Z italského klubu totiž na rozdíl od vlastního jasně cítí, že o něj stojí. "Navíc to není jen případ Aggera, klidně by se to mohlo stát i u jiných hráčů. Není to jediný případ váhavosti vedení," varuje Benítez.

Nenápadně tak připomněl již zmíněné vlastní vyjednávání. "Minulý týden jsme jednání pro dobro klubu zastavili, abychom se mohli soustředit jen na fotbal. Věřím ale, že se brzy dohodneme. Snad do týdne," uzavřel španělský kouč, který má letos po dlouhé době reálnou možnost zbavit Liverpool bezmála dvě desetiletí trvající čekání na titul.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benítez, ten uz se vidi v M.City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj at jde, oslabi to Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-PeCa_08-

Jo, odchodem Rafy, ztratíme vše ..

Reagovat
smazaný uživatel

Co ich nezabije, to ich posilni...

Reagovat
smazaný uživatel

četli ste ten článek na fotbalportálu o man city????http://www.fotbalportal.cz/anglie/premier-league/14469-sloupek-pohadka-o-ropnem-magnatovi/ přál bych si aby to takhle skončilo...

Reagovat
Devil

At se Rafa moc nenasira,nebo bude met zase nejaky kameny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo má asi poslední šanci - titul nebo si Liverpool najde náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

sorry chtel sem rict Liverpool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele