Vágner Love se do důchodu nechystá, plánuje pokračovat v Recife

28.12.2023, 14:53
Aktuality
Vágner Love (© AFP)

Vágner Love příští rok oslaví už čtyřicáté narozeniny, ani v tomto věku ale stále nepatří do starého železa a má chuť pokračovat v profesionální kariéře. Zkušený útočník plánuje podepsat nový jednoletý kontrakt v druholigovém brazilském Recife.

Vágner Love do Recife přišel v červenci 2022, během uplynulého roku odehrál 59 zápasů a nastřílel 23 gólů. Na postup do nejvyšší soutěže to nestačilo, klub obsadil sedmou příčku.

"Zůstávám v Brazílii," oznámil zkušený útočník.

"Letos jsem dal 23 branek a doufám, že v příštím roce jich nastřílím ještě více a se spoluhráči vybojujeme nějakou trofej. Pokusíme se neopakovat letošní chyby a postoupit do Serie A," dodal.

Někdejší brazilský reprezentant v minulosti střílel branky za CSKA Moskva a hrával i za Palmeiras, Flamengo, Corinthians, AS Monaco, Alanyaspor, Besiktas, Kairat Almaty a Midtjylland. S prvně jmenovaným klubem získal čtyři ruské tituly, šestkrát se radoval z triumfu v tamním poháru a v sezoně 2004/2005 byl u vítězného tažení Pohárem UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / ge.globo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pablos

tak ten jsem myslel, že už tak 10 let nehraje

Reagovat
Well

Taky první věc, co mě napadla.

Si ho ještě pamatuji z FIFY 11 se Slováckem, jak proti mě tam kopal v LM za CSKA. Ještě si vzpomínám, že mi tam v útoku čaroval Švancara a na levém beku Roberto Carlos. Takže už v kontextu těch 2 je to docela historie.

Reagovat
PBLead

No pro mě je Vágner Love hlavně týpek, co měl sextape s nějakou brazilskou porno-hvězdičkou a pak že nosil barevné dredy.

Reagovat
Neutron

Reagovat
ACSMan

Tak to jsem ani nevěděl, že měl barevné dredy

Reagovat
Sosi

Reagovat
dantetomas

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Rothbard

Fabec pls

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
Strakosha

Stačí ten fotbal víc sledovat,zrovna tobě by to prospělo

Reagovat
Sosi

Necid asi škytá...

Reagovat
Jason_

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele