V Zenitu ještě nevědí, zda Advocaat zůstane

16.10.2008, 21:37
Aktuality
Dick Advocaat se stále ještě stále rozhoduje, zda zůstane na lavičce Zenitu Petrohrad i příští rok. Poradce prezidenta Zenitu Konstantin Sarsanija věří, že ano. "Je více pravděpodobné, že Dick zůstane v Zenitu i následující sezónu," uvedl.

Nizozemský kormidelník dotáhl Zenit k největším úspěchům v historii klubu, ale už dříve prohlásil, že myslí na návrat do své rodné vlasti. "Nemůžu mluvit nebo se rozhodnout za Advocaata. On sám se ještě nerozhodl. Můžu pouze vyvozovat z našich společných setkání. Podle mých pocitů je více pravděpodobné, že Dick zůstane v Zenitu i následující sezónu. Ale výsledné rozhodnutí je na trenérovi. Bude záležet na určitých věcech, o kterých zatím nemůžu mluvit," prohlásil pro Sovětskij sport poradce prezidenta Zenitu Petrohrad Konstantin Sarsanija.

Samotný Advocaat dříve naznačil, že jeho setrvání u mužstva bude záležet na tom, zda zůstanou největší hvězdy. "Jestli Zenit prodá Aršavina, Pogrebňaka a Tymoščuka, budu muset postavit nové mužstvo. V tom bych neviděl žádný smysl."

Podle Sarsaniji bude o budoucnosti Advocaata jasno během několika příštích dnů. "Podle všeho, během nejbližšího týdne. Přibližně v tomto termínu se setká s prezidentem klubu Alexandrem Djukovem a poté dá odpověď ohledně vlastní budoucnosti."

Předmětem spekulací je budoucnost reprezentačních útočníků Pavla Pogrebňaka s Andrejem Aršavinem. "Skutečný zájem o Pašu ze strany Němců byl v létě, ale tehdy jsme jim odpověděli, že Pogrebňaka prodávat nebudeme a téma uzavřeli. Zda mají zájem i jiné zahraniční kluby mi není známo. Pavel navíc přání odejít nevyjádřil. Takže bude podle všeho rok nebo dva těšit svými výkony fanoušky Zenitu. Pogrebňak spíše zůstane, než odejde," uvedl Sarsanija.

Setrvání populárního "Šavy" už tak jednoznačné není. "Zde je situace mnohem komplikovanější," připustil Konstantin Sarsanija.

Autor: David Kubáň / Sovsport.ru

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle nekterych zdroju by se melo rozhodnout uz behem pristiho tydne - doufejme ze Advocaat zustane O prodeji hracu Zenitu se s blizicim koncem sezony v rusku uz zacina vyzname spekulovat - vic viz fczenit.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu ty rusáky, co by ještě chtěli. vyhrál pro ně ligu, pohár uefa a evropskej superpohár. a oni ho hned po pár nepovedenejch zápasech chtěj vyhodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses dobre mimo ..... Advocaatovi konci smlouva a on zvazuje jestli se nevrati zpatky do holandska.... nechapu spis tebe

Reagovat
smazaný uživatel

v Zenitu ho samozrejme nikdo nevyhazuje, spis naopak...

Reagovat
terry

V Rusku teďka sezona končí

Reagovat
Oxbow

to neni spatny ... ale priste si zjisti trosku vic informaci

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusi, staci kdyz se nauci cist

Reagovat
F.Torres

ty by byli pekny blbci ty rusaci, kdyby to udelali tak jak rikas... ale ty si mylis

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

asi by jsi si měl ten článek přečíst sorry ale kecáš blbosti.Přece on sám zvažuje jestli zůstane a né že ho chtěj vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

KUrevky dobrej Kouč ten Advocaad S prumerneho tymu udelal jeste lepsi a Zenid ted hraje dobrej fotbal . Osobne by mu slusel vic Everton nebo Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Valencii už asi nemajú záujem o holandských trénerov...

Reagovat
smazaný uživatel

"d" u Advocaata a Zenitu je nějaký záměr nebo jsi tak vymazaný?

Reagovat
fantomas

Dick Advocaat nemá, prosím, nic společného s avokádem, stejně jako Zenit není nijak zpřáhlý s halogeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

V případě odchodu, Hiddink .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele