V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

02.12.2009, 12:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
pospech11

OT: Brazilský útočník Welliton se nechal slyšet, že by mohl přestoupit do angllického Tottenhamu a mohl by tak být součástí výměny za Romana Pavljučenka, který by za něj putoval zpět do Spartaku Moskva.

tím padá asi to ruské občanství že ? Welliton asi neví co chce.

Reagovat
centos

Teď chce anglické.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom dobře...ale myslím si, že na špici dlouho nezůstanou bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice budou hodně silné. Na jaří vidím titul jasně pro SPartu, ale příští sezónu, kdo ví . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Sparta vyhraje ten titul tak je dost pravdepodobny postup do LM a pak by mohla zacit opet era Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, konečně jde na Spartě po dlouhých letech vidět nějakej koncept. Ale Teplice budou hodně silným konkurentem. Slavie pravděpodobně na pár let zase vyklidí pole. Teplice budou lepší a lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice predbezne a ode me troufale to resit pul roku predem ale ciste hypoteticky kdyby se nam ten titul podarilo urvat tak jen doufam v jednu vec ze neprijde kotel novych hracu do kazde rady bych klidne uvital jednoho hotoveho hrace ale vice ne...Spise pokracovat v koncepci ktera je nastolena...preci nechceme byt ta stara Sparta kdy se zkoupilo vsecko co bylo k mani a pak se tretina prosadila protoze dvou tretinam Sparta stoupla do hlavy takze v tomhle bytme opatrni......Nejlepsi by dle me bylo privest stare bardy Jarosika se Sionkem,,,,A doplnit to mladyma kteri ve Sparte jsou uz v kadru a doplnit do zalohy hrace jako Glaser,Sus,Folprecht....meli by asi po sezone odejit Kovba nema vubec zadnou sanci se protlacit pres Kladrubskeho a Kucku a to jeste Huskovi narusta forma a pokavad se vrati do Huska pred zranenim tak Kovba je bez sance....A pak tu prave mame mladeho Suse ktery hrave zvladne DM takze na DM prelidneno ............Strestik ven nema tady co delat to same Kalouda toho bych si i nechal ale ta castka bude neprijatelna pro Spartu.......Takze privest Libora alternativa Zofcak a na levo Zeman(tady by to chtelo taky nekoho privest mozna jako alternaci) a na AM si nechat Vacka,Kucku,Bergra(LM snad jeste zazije) a Folprechta a dle me staci pripadne ten Jirka Jarosik........do utoku neprivadet nikoho kdyz to nebude hotovy kanonyr protoze Bony,Kadlec,Holenda,Jirous dle me staci a k tomu mame super talenty Skalaka s Putzem.....a o Obranu se nebojim,,,maximalne privest jednoho stopera......

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Dřív to bylo co přestupní termín to deset novejch hráčů, pak nekonečný sehrávání a když už to konečně nějak šlo, přišel další přestupní termín a znovu deset novejch hráčů. Touto cestou, se nepochopitelně, vydala i Slavia a jak to dopadlo. Myslím ,že z minulých let jsou na Spartě hodně ponaučeni a pod Chovancem s Haškem pracují hodně koncepčně, což dokazují stabilní základní jedenáctkou, která na podzim sehrála všechno, až na zranění samozřejmě, ve stejné sestavě. Proto si myslím, že v tom budou pokračovat. V létě příchozí hráči vlastně přišli jenom proto, aby ve Spartě byla alespoň nějaká alternace, než se vrátí zranění (Kladrubský, Kucka) a dorostou mladíci (Hejda, Folbrecht, Sus nebo Kadlec). Do dvou let může mít Sparta konkurenceschopný kádr pro Ligu Mistrů, jenom nesmí sejít z cesty, kterou loni v zimě načali. Jako fanoušek českého fotbalu si nepřeju nic jiného!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako celkem souhlasím, ale určitě bych nechal Kovbu, navíc nikdo neví jak na tom bude Kladrubský po dlouhém zranění, navíc Hušek, hraje průměrně,Kucka taky pořád marodí takže nevím no, každopádně Sparta jde dobrou cestou, a byl bych rád kdyby to na konci GL završili titulem.

Reagovat
clinger

jste si nějací jistí věřím že ho získá někdo jiný když ne Slávia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele