V Marseille na odchod Valbueny nemyslí, nic o tom neví ani agent

09.12.2011, 16:26
Aktuality
Mathieu Valbuena pamatuje po individuální stránce povedenější sezony, než jakou prožívá letos. Francouzský záložník vypadl ze základní sestavy Marseille a tím pádem se mu vzdaluje i reprezentační dres. Olympique podle tamních médií měl být připraven zvážit případné nabídky, to ale popřel trenér Didier Deschamps...

"Po psychické stránce přijal přehlížení na mezinárodní úrovni hodně špatně. Mysl pak začala ovlivňovat jeho nohy a prochází složitým obdobím. Každopádně i nadále tvrdě pracuje a chová se vzorně. Na jeho případný odchod nemyslím, předseda mi možná řekl, že mu přišla nějaká nabídka, ale o tom se nyní bavit nebudeme. Nikdo nebyl vyřazen z týmu a pokud se podíváte na jeho statistiky, uvidíte, že se zlepšuje. V minulosti toho udělal hodně a to mu nikdy nezapomenu," prohlásil Deschamps.

Valbuena letos sice vynechal jenom dva ligové duely, celých devadesát minut ovšem strávil na hřišti jenom ve dvou případech. Na druhou stranu na sebe hodně upozornil v týdnu, právě jeho povedená branka v Dortmundu znamenala postup Marseille do osmifinále Ligy mistrů. Jakékoli spekulace o možném odchodu neřeší ani jeho agent Christophe Huteau.

"To, že nedostává pozvánky do národního týmu, ho ovlivnilo, ale pokud si myslíte, že kvůli několika týdnům zvažuje takové věci, tak ho dost dobře neznáte. Tohle není případ života a smrti. V úvodu sezony hrál často a hodně a dařit se mu přestalo až v posledních zápasech. Je třeba dát mu čas, pro tuto chvíli o odchodu neuvažujeme," řekl.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jak sem vcera psal: tohoto borce bych rad videl v Arsenalu,jako nahradu za Arshavina

Reagovat
kmotor corleone

nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Nesmi přestoupit z OM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať víc hraje.. Stejně jste takhle dole kvůli tomu, že ho Deschamps nestaví tak často..

Reagovat
Godwinson

Neodejde, pustěj konečně Lucha, přivedou si beka a útočníka a mají vystaráno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho ide preč, tak neviem prečo by Valbuena nemal ostať...

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsi to napsal ty, to je nám přeci všem jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

tú iróniu si strč hlboko do tmy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele