V Lyonu nás nečeká snadná práce, ví Sakho

23.02.2012, 17:59
Aktuality
Lídr francouzské ligy Paris Saint-Germain v sobotu zavítá na půdu Lyonu, který se trochu trápí a nyní mu v tabulce patří až šesté místo. Obránce PSG Mamadou Sakho ale zdůrazňuje, že proti jeho týmu stojí mimořádně silný soupeř. Lyonu se navíc doma proti Paříži daří.

"Lyon se stále drží v Lize mistrů, je to tým plný reprezentantů. Určitě má na to, aby se zvednul a opět bojoval o nejvyšší příčky," říká Sakho. "Konec sezony je stále daleko, na titul zatím nikdo myslet nemůže."

Paříž v Lyonu vyhrála naposledy v srpnu 2005. Dalšího úspěchu by se mohla dočkat letos, kdy těží z milionových posily a je největším favoritem na zisk mistrovského titulu.

"Musíme se vyrovnat s obrovským očekáváním, není to pro nás vůbec snadné. Nezapomínejte, že spousta hráčů dorazila teprve v létě a zimě. Fotbal není kouzlení. Noví hráči se musí adaptovat, aby se naplno projevily jejich kvality. Máme stále na čem pracovat. Individuální schopnosti máme ohromné, ale jako tým se ještě musíme zlepšit," dodal Sakho.

Paris Saint-Germain zatím nasbíral jednapadesát bodů. Těsně za ním se drží Montpellier, který s PSG v minulém kole remizoval 2:2.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Luxusní hráč

Reagovat
Filip12

Sakho♥ ten bude nový Thuram

Reagovat
Robbie

doufám že Lyon vyhraje a Montpellier se dostane na první příčku

Reagovat
AjaxFans

Lyon nevyhraje

Reagovat
Langi

už né

Reagovat
smazaný uživatel

zatrpnuty fanušik Ajaxu

Reagovat
AjaxFans

Jen tak mě to nepustí,zlost je tam furt

Reagovat
smazaný uživatel

ubohé

Reagovat
Filip12

Reagovat
georgeo

kdyby Pastore, Menéz, Nené apod. nechodili po hřišti jako šafáři, už by měli možná i klid a postup v Evropské lize

Reagovat
CubONE

tak na Neneho by som to uplne nezvaloval...podla mna jediny hra v ako takej forme konstantne

Reagovat
georgeo

je fakt, že z těch zápasů co jsem viděl (hlavně v EL) byl Nene z útočné fáze nejaktivnější, ale i tak stejně na mě působili strašně laxně, znechuceně a bez jakéhokoliv zápalu

Reagovat
domingo

Nene je klasicky priklad genialniho hrace, ktery je ve forme schopny naprosto vseho, ale kdyz se mu nedari, stava se z nej otravny solista a herni pritez. Loni byly krasne videt oba extremy.

Reagovat
božský John

Poupravil bych to na " když se mu nechce" ...

Reagovat
vlastik

Musím se tady Neného zastat. Sice trošku připomína ty dva, ale celou letošní sezónu a větší část loňské je směrem dopředu naším nejlepším hráčem. Máká vždycky (dokonce i při vycházce na Slovanu), ale je pravdou, že když se týmu nedaří, tak to bere moc na sebe. Ale s Menézem a Pastorem se co se týká přístupu moc srovnat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

nejzajímavější utkání francouzské ligy tento víkend škoda že neuvidím Lyon ale podlě mě nevyhraje

Reagovat
sajty

bohuzel musim rict,ze to bude pro PSG velmi jednoducha prace.co v poslednich zapasech predvadime,na to se neda divat ani prdeli.

Reagovat
Godwinson

Doufám, že je Lyon obere o body.

Reagovat
Langi

o všechny

Reagovat
Langi

co se stalo...oni to snad dávaj na Nova sport

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Godwinson

Ta nominace Francie je zase srandovní :)

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě taková prazvláštní

Reagovat
vlastik

A ještě k zápasu-tohle je jeden ze zápasů typu derby, kde se maže výkonostní rozdíl a taky trochu forma, takže to tak jednoznačně nevidím. Každopádně Ici c'est Paris!

Reagovat
j_mrazik

Na profilový Eurofotbal fotce mi připomněl Dennise Rodmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se prostě musí vyhrát, jinak nám poháry vážně utečou. Dost byly prohry s Caen a Bordeaux. Je třeba se zvednou a kdy jindy, než v takovém prestižním zápase. Allez OL!

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos šiel do hola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele