V Kolíně se už slaví. Tedy jen někdo...

09.04.2012, 20:56
Názory a komentáře
Bundesliga uhání mílovými kroky ke svému vyvrcholení. Máme za sebou už devětadvacet kol a navíc povelikonoční týden přinese kolo vložené, ve kterém nás čeká šlágr jara, souboj Dortmundu s Bayernem. Ale co přinesl tento víkend?

Nic extra zajímavého. Dortmund uťal šňůru Vlků z Wolfsburgu, kteří se sice předtím zvedli a vyhráli čtyři zápasy v řadě, ale na úřadujícího šampiona neměli. České fanoušky může strašit fantastická forma Roberta Lewandowského, který už dal 19 gólů a drží třetí příčku za Gómezem a Huntelaarem, kteří se také o víkendu trefili a pomohli k výhrám.

Hamburk přidal teprve dvanáctý bod na domácím hřišti a zdá se, že přerod herního stylu, kterého chtějí rukou společnou dosáhnout Frank Arnesen a Thorsten Fink, bude bolet víc, než se čekalo. Jen aby se v tom příští rok nepokračovalo ve druhé lize. Mám takové tušení, že pak by u toho ani jeden z výše jmenovaných nebyl. Ostatně, snad až Borussii Mönchengladbach, která nedokázala doma zdolat obranné pasti Rehhagelovců z Berlína, se daly výsledky předpokládat.

Jen na západě Německa se vyvádí. Kolín dokázal po třech prohrách konečně bodovat a Slawomira Peszka to nakoplo takovým způsobem, že s reprezentačním kolegou Wasilewským z belgického Anderlechtu vyrazili na tah. A že to musel být večírek, dokazuje fakt, že oba skončili na policii a poté i na záchytce. Jo, kdyby je vezl mazánek Janoušek, tak by si mohli v klidu zatelefonovat a bylo by po problému. Jenže na mazánky se v Německu nehraje, a tak nejenže byl Peszko vyřazen z kádru Kolína a dostal pokutu, která by pokryla výplatu slušného hráče Gambrinus ligy na rok, přijde i o EURO. Světe div se, nebylo to totiž u něj poprvé. Možná si neuvědomil, že jen pít jako George Best či Paul Gascoine nestačí. Navíc už dávno nejsou sedmdesátá ani osmdesátá léta, kdy se nad nějakou tou skleničkou sem tam přimhouřilo oko.

Radost z toho mohou mít fanoušci Řecka, České republiky a Ruska, se kterými se polská reprezentace střetne v základní části evropského šampionátu. A také Mato Jajalo, který s Peszkem do tohoto víkendu bojoval o místo na levé straně zálohy trápících se Kozlů.

Autor: Jakub Vančura / redakce české verze Eurosportu

Komentáře (23)

Přidat komentář
havrys99

Nemá Podolski ve smlouvě sníženou prodejní hodnotu v případě sestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
ryzskej

Po přečtení článku jsem pochopil nadpis.

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
ryzskej

Dikec

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Behrami!!

Reagovat
Pipo123

70 a 80 rokoch hráči nemali jednu dve sklenky tam sa pilo vo veľkom a pritom hrali dobrý futbal, troška od témy, spomínam si na dokument kde tuším Bykov vravel že hokejisti Ruska v dobách komunizmu chlastali pred zápasom aj po ňom a vo veľkom množstve, že xxx hráčov bolo závislých na chlaste to musela byť paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Bys chtěl?

Reagovat
Pipo123

A ty ne ? to by bolo srandy v tom športe

Reagovat
smazaný uživatel

a takový Basler po vystřídání okamžitě sáhl po zapalovači a cigaretě/doutníku

Reagovat
FC Porto FC

dobrej článek

Reagovat
Tomanatura

Proc by jako nemel byt pritomen Fink v druhe lize? Z toho vyplyva, ze on tam dela veci spatne, pritom jemu muze HSV jenom dekovat, ze se asi zachrani.

Reagovat
Pipo123

Zdar Toma, ty sleduješ JA že ? nevieš niečo bližšie o hráčovi menom Rhodolfo ?

Reagovat
Tomanatura

brazilskou ligu uz druhou sezonu nesleduju ani vysledkove, nemam zdani, jak ted hraje.

Reagovat
Arne

Prosím tě... Tyhle články z tohoto hlediska neřeš.

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Ohledně HSV jsou totálně mimo...navedl je do toho Jirkal (o víkendu spolukomentoval zápas s Bayerem) a byl tam týden na stáži, těch mouder tam bylo víc a vytáhli si z toho zrovna tohle, jak píše Arne, jiná možnost tady nebude.

Reagovat
Tomanatura

jsou par kilometru od veskereho toho deni, navic to maji jako praci a nedokazou mit ani lepsi znalosti a informace jako obycejni lidi, jako my. Mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti konemtátoři tam komentujou víc sportů.a pochybuju že to je jejich hlavní práce

Reagovat
jv

Jasně, že to je jejich hlavní práce. Cos jako myslel?

Reagovat
Tomanatura

to delaji ve volnu, po komentovani jeste vali na nocni a z ni rovnou dopoledne prodavat v pekarne.

Reagovat
jv

Tak, asi jak kde... Určitě teda ne všichni, ale někteří to musí mít jako hlavní práci, protože tam jsou, takřka furt - komentujou toho vícero, další sporty, magazíny, a tak. Nemám to teda potvrzený, ale řek bych, že někteří to na Eurosportu jako vedlejšák určitě nemají...

A, i kdyby, tak by se měli trochu vzpamatovat. To, co tam občas předváděj...si snad myslí, že to sledujou jenom ti, co se jdou jednou za čas kouknout na fotbal a vůbec do toho nevidí, jinak si to totiž ani vysvětlit nejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele