V divoké přestřelce uspěla Austria

16.08.2007, 22:44
Komentáře a souhrny
Velice dobré vyhlídky má před odvetou předkola letošního ročníku Poháru UEFA Jablonce. Severočeši na hřišti favorizované Austrie Vídeň sice dvakrát prohrávali o dvě branky, domů ale vezou pro odvetu nadějnou prohru 3:4...

Austria měla vynikající vstup do utkání. Již v deváté minutě ji poslal do vedení Ertl a když o třináct minut později zvýšil Kuljič již na 2:0, vypadalo to s Jabloncem bledě. Mužstvo trenéra Luboše Kozla v letošní sezoně ještě neskórovalo, to vše změnil Luděk Zelenka. Zkušený útočník nejprve ve 28. minutě snížil a osm minut před odchodem do kabin stanovil poločasový rezultát na 2:2.

Druhá půle v mnohém připomínala tu první. Domácí ji začali skvěle a v 65. minutě to bylo po trefách Lasnika a Kuljiče znovu o dvě branky. Odpověď jabloneckých si vzal na starost další zkušený hráč. V 76. minutě mířil přesně Miroslav Baranek a díky jeho zásahu má Jablonec velice slušné vyhlídky do odvety.

Austria Vídeň - Jablonec 4:3 (2:2)
Branky:
9. Ertl, 21. Kuljič, 47. Lasnik, 65. Kuljič - 28. Zelenka, 37. Zelenka, 76. Baranek.
Žluté karty: 62. Saniyar - 36. Fukal.
Sestava Austrie: Safar - Ertl, Bak, Schiemer, Majstorovič - Sulimani (80. Okotie), Blanchard, Ačimovič (57. Sariyar), Lasnik - Kuljič, Aigner (75. Lafata).
Sestava Jablonce: Špit - Fukal, Eliáš, Homola, Krejčí - Vácha (88. Zábojník), Baranek, Kordula (70. Valenta), Hamouz - Rilke, Zelenka (79. Nulíček).
Rozhodčí: Dávila - Hernandez, Rozas (všichni Španělsko)
Diváci: 5 800

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vidím to na postup Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pořád musejí doma vyhrát. Pozitivní je, že konečně dali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to vyjít, uvidíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka - tragický přestup. Nevim co tím Luboš sledoval, ale tenhle hráč je vyhaslej jak svíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád umí dávat goly. A takových útočníku v GL moc není...

Reagovat
HOST*

Budou to mít těžké. Ale jsou outsideři a nemají co ztratit

Reagovat
HOST*

no otsideri nevim, koilikata jako Austria skoncila loni v lize?

,

Reagovat
HOST*

Zdá se mi že 3. Ale nejsu di jistý. Ale i kdyby tak mají hráče jako Bak, Kuljič, Lasnik nebo Ačimovič. Všichni známí. Samozřejmě i Jablonec má kvality, ale nevím nevím. Určitě bych jim to ale přál

Reagovat
HOST*

Né až 6. Ale zase museli jít přes domácí pohár do poháru UEFA. Každopádně mají lepší tým, ale doufám že Jablonec překvapí

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To mohl bejt dobrej fotbal

Jablonec překvapil, ale i tak vidím šance 40-60

Reagovat
HOST*

45-55

Reagovat
HOST*

47-53

Reagovat
HOST*

48,5-51,5

Reagovat
HOST*luis

ja ten zapas videl a jestli chce jablonec hrat doma to samy jako ve vidni tak je bez sance na postup. leda ze by jim fouknul pentli, ale to by se museli dostat do vapna. vcera tam byli vice mene trikrat a meli zprdele kliku.. jinak bych jim to ovsem pral...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele