V Bordeaux skončil kouč Sagnol, nahradí ho Ramé

14.03.2016, 19:22
Aktuality
Na lavičce Bordeaux už nebude pokračovat Willy Sagnol. Francouzskému týmu se nedaří a bývalý reprezentační obránce ještě o víkendu neuvažoval o rezignaci, jinak se ovšem na současnou situaci dívalo vedení, které se se Sagnolem dnes dohodlo na ukončení spolupráce...

"Klub prostřednictvím tiskového prohlášení oznamuje ukončení spolupráce s Willym Sagnolem. Zítra ho nahradí Ulrich Ramé. Rozhodnutí vstupuje v platnost okamžitě a je založeno na vážné sportovní situaci. Klub chce Willymu Sagnolovi poděkovat za jeho příspěvek a loajalitu," stojí v prohlášení na internetových stránkách Bordeaux.

38letý Sagnol se kormidla Bordeaux ujal v létě 2014 a loni s ním obsadil šesté místo ligové tabulky. Letos je ovšem situace daleko horší, Girondins z posledních sedmi duelů bralo tři body jenom jednou, v sobotu utrpělo debakl 0:4 na půdě Toulouse a v tabulce je až na 14. místě.

43letý Ramé prostředí v Bordeaux velice dobře zná, jelikož v něm strávil drtivou většinu aktivní kariéry - někdejší brankář hájil svatyni francouzského celku celkem čtrnáct let, a to od léta 1997 až do skončení sezony 2010/2011.

Autor: Tomáš Pavlík / girondins.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Pyroman

Tak snad naučí Bernardoniho chytat a obranu bránit, když už nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Neuvazoval o rezignaci, ale vedeni se s nim dohodlo...... Co bych dal za takove vedeni v Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnol, svyho casu jeden z absolutne TOP hracu na svym poste v Bayernu ovsem jako trener zatim nabira zkusenosti

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda Willy nikdy moc nepřesvědčoval

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby čím dál více najímají trenéry, kteří v tom klubu působili už dříve jako hráči. Trenéři typu Mourinha, kteří za sebou nemají výbornou hráčskou minulost se musejí začít bát.

Reagovat
Godwinson

Minimálně ve Francii to zatím v tomhle směru stojí za jedno velký hovno Nemyslím si, že by se měli bát

Reagovat
juninho8

Vo francuzsku castokrat vela inych moznosti kluby nemaju....top trenerov nezaplatia a potom radsej zoberu byvaleho hraca ako priemeraka za vacsie prachy....

Reagovat
juninho8

Ale to ze to stoji za hovno je pravda

Reagovat
risk je zisk

Tak jedina vyjimka je asi jen Blanc.

Reagovat
Langi

Gardemu se s Lyonem taky v rámci možností dařilo

Reagovat
Godwinson

Je to pravda, o financích je to hodně. Na druhou stranu těch ověřených koučů, nízkonákladových v té lize pár je. Stačí se podívat třeba na Sochaux, kam jim to pomohlo

Reagovat
Langi

to jo, ale nikdy to nebudou vhodní trenéři pro ty lepší týmy, které chtějí něco dokázat i v Evropě...tihle nízkonákladoví průměráci mají fakt na maximálně lepší střed tabulky (viz Puel, Fournier, Baup, Komboauré, Antonetti,...a řada dalších)...stačí se podívat jací trenéři reálně uspěly v Lyonu, Marseille a vlastně i v PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to máš pravdu Když pomineme uroven Ligue 1 s ostaními top ligami, tak tu je ještě jeden faktor - daně. A proto nechodí do Francie, krom PSG, které jim mohou dát astromické platy, top hráči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele