V BARCE SE NEVZDÁVAJÍ!

22.02.2007, 19:58
Aktuality
Fotbalisté FC Barcelony stále věří, že dokážÍ přes Liverpool postoupit do čtvrtfinále Ligy Mistrů, a to i přesto, že anglické mužstvo vyhrálo na Nou Campu 2:1. "Právě tak, jak oni vyhráli tady, my můžeme vyhrát u nich," věří Victor Valdés.

Barcelonské mužstvo se sice ujalo vedení po přesné hlavičce Deca, Liverpool však dokázal vývoj zápasu otočit a po brankách Bellamyho a Riiseho si zajistili veledůležité vítězství z Nou Campu. Právě pod první brankou soupeře se nešťastně zapsal Victor Valdés, který byl po prohře hodně zklamaný, přesto dává týmu do odvety poměrně velké šance. "První branku bylo těžké chytit, ale myslel jsem si, že se vrátíme zpátky do hry a vyhrajeme. Jsme velice zklamaní, ale stále máme šanci. Liverpool nám to hodně ztížil, udělali jsme také nějaké chyby. Bude těžké postoupit, ale stále máme velkou šanci. Právě jak dokázali vyhrát oni tady, můžeme vyhrát u nich," řekl Valdés.

Zadák Barcy Gianluca Zambrotta také věří, že z pohledu katalánského velkoklubu není stále nic ztraceno. "Jsme zklamaní, ale zároveň jsme byli uvolnění, protože stále cítíme, že se můžeme dostat do dalšího kola. V šatně bylo po tréninku ticho, ale dostaneme se přes to a vrátíme se silnější. Teď se budeme muset ujistit, že se poučíme z chyb, které jsme udělali" tvrdí bývalý fotbalista Juventusu.

Rafa Marquéz se vyjádřil na pozápasové tiskové konferenci následovně: "Lidé v nás musí mít důvěru stejně jako minulou sezonu, kdy jsme hráli s Chelsea očekávali, že nevyhrajeme a budeme vyřazeni. Tým byl vždy jistý, tak nic není nemožné, dokonce když je to teď hodně obtížné. Zkoušeli jsme přijít s pohyby a hrát na různých pozicích. Není moc věcí, které bychom měli zlepšovat a lidé by neměli zapomínat, jak dobře jsme si vedli minulou sezonu. Hráči musí věřit, že se vrátíme na úroveň, na které jsme byli, protože máme kvalitu. Přesto potřebujeme pracovat na psychické stránce." Mexický fotbalista také dodal, že jeho tým neměl proti Liverpoolu potřebné štěstí. "To je něco, co každý tým potřebuje. Liverpool měl v zápase tři nebo čtyři nebezpečné situace a skórovali dvakrát."

A nakonec slova Franka Rijkaarda. "Nebyl to náš večer. Tempo hry opadlo po obdržené brance. Po tomto momentu měl Liverpool více síly a my jsme nemohli najít správnou cestu to změnit. Je to komplikovaná situace a bude obtížné se vrátit do hry," nechal se slyšet Rijkaard, který ale stále věří, že jeho svěřenci neřekli poslední slovo. "Musíme si tím utrpením projít společně a dívat se kupředu." dodal na závěr.

Autor: David Kubáň / goal.com, skysports.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Visca el Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Visca Catalunya!

Reagovat
HOST*R9

Visca Liverpool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To zní hrozně...

Reagovat
HOST*R9

Já vím...

Reagovat
Messiáš

To dáme!

Reagovat
smazaný uživatel

to těžko

a v nadpisu je chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká zas chyba? Asi ses spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mam byt uprimny, tak Liverpool vo mne nebezpecny dojem nezanechal aj napriek tomu, ze vyhral.

Goly sme dostali viacmenej po vlastnych chybach, v utoku sme nepremenili golove sance.

Mozme sa sustredit na utok a vstrelenie dvoch golov, kedze 1 inkasovany by nas v pripade dvoch vstrelenych postup nestal..stale by to bolo otvorene.

Liverpool mal 10 dnovu pripravu v Portugalsku...v odvete bude po zapase s Man.Utd., takze sil budu asi o nieco menej ako vcera.

Messiho uz tak relativne slusny vykon moze byt za dva tyzdne este lepsi...predsa len nastupil prvykrat po zraneni od zaciatku.

Verim, ze postupime, i ked to co som napisal moze byt uplne inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně by se ti, co kritizují pohlednsot hry Barcelony, měli zamyslet.

Reagovat
HOST*-Kopy-

jdu na to

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem "zamyslet", snad si nemyslíš, že bych něco takového chtěl zrovna po tobě.

Reagovat
HOST*-Kopy-

náhodou už přemýšlím...

Reagovat
HOST*-Kopy-

a ted sem porazil ChessMaster 10

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového neexistuje.

Reagovat
HOST*-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

JJ, tuhle hru už mám dlouho, věz, že "Desátá edice" a "Deset" je opravdu velký rozdíl... To "th" bys měl umět, to umí i lidi na základce...

Reagovat
HOST*-Kopy-

ja to tam měl th edition ale smazal jsem to... mohl sis to taky domyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě neumíš ani číslovky no...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Á pan detailista

Reagovat
HOST*Mára

Hlavně doufám,že bude hrát Eto'o

Reagovat
HOST*Milan

Taky doufám,že bude hrát Etoo a že nebude chytat Valdes...Sory ale nezvládá těžké zápasy.Ať raději třeba chytá Gio ten nebude čekat na hlavičku v brance.nechtěl si třeba stoupnout za bránu?A´t posílijou v bráně a taky obrana!!!!A Ronaldinho by měl zůstat sedět aby si uvědomil,že hraje už hodně dlouho velký prd!!!!Jsem velký fanda Barcy ale tohle už je moc.Visca el Etoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A finále LM?

Reagovat
HOST*

To co hral Liverpool to bol skutocny futbal...hraci makali cely zapas, nikto z nich nehral na svoje triko...ked jeden spravil chybu, dalsi za neho zaskocili

Naproti tomu hraci Barcy casto hrali alibisticky, nezvladali taktiku na takej urovni ako Liverpool

A ake "postastilo sa im vyhrat" ? Ved liverpool kontroloval vacsinu zapasu dianie na ihrisku a okrem nejakych 20 min. v prvom polcase ich nedokazala Barca vobec zatlacit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma niekto podobny nazor ?

Reagovat
HOST*Vincent

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já si taky myslím, Liverpool byl ten team, který hrál jako opravdový team.. v týmovosti byl nesmírný rozdíl..

Reagovat
HOST*R9

To co napsal je pravda... ..s čím nesouhlasíš mohu-li se zeptat???

Reagovat
HOST*antimadrista

Reagovat
HOST*Tavo

Věřím, pevně věřím, že to můžeme dokázat. Muselo by se ale změnit spustu věcí. Musíme mít skvělou taktitku, být neuvěřitelně dobře psychiscky připravení a zapracovat na kondici a síle. Někteří hráči by si taky měli rozmyslet, co vlastně chtějí a změnit svůj přístup. Motivace je snad dost velká, hraje se o všechno. Teď nebo nikdy!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Reagovat
HOST*

Barca je v prdeli...prohráli si to sami...Na Liverpoolu tak maximálně remizujou...Dopadnou stejně jako Chelsea vloni...

Reagovat
HOST*Saraaco

predloni

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac sa teším ma to, jak sa tesne pred zápasom budú Katalánci hecovať a presviedčať sami seba, že postúpia. A keď nepostúpia, tak po zápase by som nechcel byť v koži toho rozhodcu, ten si to tu zase zlízne, chudák...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? Co ej špatného an tom, že povzbuzujem i když se nedaří? A teĎ si teřb na rozuhodčího nikdo nestěžoval.

Ono je to pak těžký, aby ta diskuze takdy k něčemu byla, když právě ti nejstarší píší většinou úplně nesmysly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele