V Ajaxu jsem velmi spokojen, zdůvodnil podpis nové smlouvy Dolberg

23.10.2018, 12:09
Aktuality
Důležitou roli ve fungování nizozemského Ajaxu hrají mladí fotbalisté a jedním z nich je v tuto chvíli Kasper Dolberg. Jednadvacetiletý dánský útočník si řekl o pozornost bohatších klubů a je prakticky jisté, že ho nemine zajímavý přestup, aktuálně ale bude ještě nějakou dobu hájit barvy nizozemského týmu...

Dolberg měl smlouvu do června 2021 a včera s vedením uzavřel ještě o rok delší kontrakt. Tato informace bude zajímat například zástupce Evertonu, Dortmundu nebo AS Monaco, tedy klubů, jejichž jména byla spojována se zájmem o hráče.

"O novém kontraktu jsme jednali už delší dobu a jsem rád, že to vyšlo. V Ajaxu jsem velmi spokojen," prohlásil Dolberg po podpisu nové smlouvy.

Dolberg přišel do Amsterdamu v létě 2015 z domovského Silkeborgu a do této chvíle stihl za první tým 85 soutěžních zápasů, v nichž dal 36 gólů a na dalších deseti se podílel přesnou finální přihrávkou. Ve druhé polovině loňské sezony ho zabrzdilo zranění a na marodce začal rovněž letošní ligový ročník. Na první start si musel počkat až do 19. září a po svém návratu znovu ukázal potenciál, když se v rámci nizozemské ligy trefil ve třech po sobě jdoucích duelech.

"Řekl bych, že jsem zpět na správné cestě. V uplynulých týdnech jsem něco ukázal a teď v tom musím pokračovat," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (9)

Přidat komentář
Jandak

Super...

Reagovat
Bastaron

Zatím ještě stejně nemá na víc.

Reagovat
AjaxFans

Zranění jej přibrzdilo.Ale snad zas chytne formu a zatím se může učit od Huntra

Reagovat
Bastaron

Reagovat
cetto

Však kam by chodil? At se napřed prosadí v tom Ajaxu. Hraje v nejofensivnější lize světa za jeden z nejlepších týmů...jestli je to takovej talent, tak to musí ukázat alespoň 20ti goly za sezonu v těchto podmínkách...

Reagovat
zelda

to dal před dvěma lety...

vloni byl nějakej zaseklej, ale letos zatím ve 4 zápasech 3 fíky, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Taky pořádně nic neukázal

Reagovat
LeonardoUžoa

tj, kde se na tebe hrabe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele