Útočník Beauguel přivezl dětem do nemocnice velikonoční dárky

10.04.2020, 17:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
TheMally11

Dobře že on, Chorý by tam spadl

Reagovat
madridcan

Nespadol by skôr Limbersky?

Reagovat
pantondavo

Však píše chorý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on říká Limberský.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Marv

Reagovat
atlee

Chorý za bál, že by si ho v nemocnici mohli nechať.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Tie dresy a malé lopty určite zobral z klubového skladu, čokoládky nakúpil za lacný peniaz v hypermarkete a kartičkami s vlastnou podobizňou a podpisom robí reklamu sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaky je rozdíl mezi druhým týmem české a slovenské ligy?

český: rozváží jídla ze své vlastní restaurace, daruje podepsané dresy, a dárky pro děti

slovenský: propouští hráče a je v likvidaci???

Reagovat
smazaný uživatel

Tí prepustení hráči najprv dostali neférovú ponuku poberať znížený plat vo výške 20 % bežnej mzdy, pričom pán majiteľ nechcel o nejakej inej variante ani počuť prípadne ísť makať do výroby v jeho firme Ryba Žilina, tak ako to urobila väčšina žilinských trénerov (najmä tých mládežníckych). Keď sa voči tomu ohradili a povedali, že chcú rokovať a v jednaniach ich bude zastupovať Ján Mucha z ÚFP, pán veľkopodnikateľ sa urazil ako ohrdnutá milenka a po kuriérovi im doručil ukončenie hráčskych zmlúv k 30.4.2020. Keby naďalej zostali v štruktúrach klubu, určite by teraz vzhľadom k situácii nemali problém napríklad robiť nákupy seniorom, tak ako to robia mnohí iní športovci. Takto sú momentálne na voľnej nohe a hľadajú si nové angažmány, pričom členovia bývalých realizačných tímov Žiliny teraz nakladajú v Antošíkovej manufaktúre tresku a rybí šalát a výborne mu tak suplujú zamestnancov, ktorí z pracovného kolotoča vypadli kvôli OČRkám z dôvodu koronavírusu. Svojim spôsobom teda tiež robia službu verejnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, majiteľ Žiliny Antošík teraz ukázal svoju pravú tvár a svoje povestné "zanietenie pre futbal". Do budúcna, keď bude Antošík stavať nový tím si dúfam všetci mladí futbalisti a ich rodičia, ktorých bude do svojich radov lákať vychýrená žilinská futbalovú akadémia dobre rozmyslia, či budú chcieť pôsobiť v klube, fungujúcom výsostne na vrtochoch a náladách svojho despotického vlastníka

Reagovat
smazaný uživatel

Právě tím jsem chtěl poukázat na to, že není vhodné se posmívat za to že Plzeň v této době něco dělá, i když tak jednoduchého když u vás radši majitelé propouští hráče. Zrovna u Žiliny bych to nečekal.

Nebo pokud si to nepochopil tak to byla akce FCVP a ne jednotlivého hráče. Navíc Plzeň tohle dělá několik let a nejen na Velikonoce.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som nekritizoval Plzeň ako takú, len som poukazoval na to, že frajer v podstate rozdáva z klubového eráru a tvári sa jak nejaký Santa. Nech na rovinu vyklopí, že je teraz nevyužitý a koná z iniciatívy klubu a nie to vydávať za vlastnú samostatnú aktivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to akce klubu a vybrali pro to zrovna jeho. Já ho neznám tak nehodlám posuzovat zda to dělá jen z příkazu vedení a nebo opravdu mu není osud nemocných děti lhostejný. Ale ať je to jak je to tak to určitě těm dětem udělalo radost.

Na druhou stranu by to asi nebyla dobrá reklama jak jeho tak klubu, kdyby řekl že se mu tam nechtělo a že to dostal nařízené. Myslím si, že to by neřekl žádný hráč. A ani žádný zaměstnanec jakékoliv firmy veřejně do médií.

Podle mě jen hledáš něco někde kde nic není. Navíc jak jsem psal výše tady nejde o žádné PR ale o dlouhodobou spolupráci Viktorie Plzeň s FN Plzeň.

Reagovat
Sosi

Jsem se lekl, ze jim privezl koronavirus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele