Ústí se stane farmou Teplic

18.03.2008, 19:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
matZz

tak tohle je pro teplice obrovská výhoda!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro FK Teplice jistě váhoda, ale pro FK Ústí n. L. určitě moc ne. Tak velké město a regionální centrum, jako Ústí n.L. je, má mít svůj klub, na nikom nezávislý.

Reagovat
milan78

myslím, že stačí, že má ústí nezávislej tým v hokejové extralize, poznal jsem to podle dosažených bodů....., dobrý se necpat někam na co prostě nemám, ted mířím na fotbal, aby mi to tu někdo nesmáznul, že to není věcný, prostě bud vím, že nebudu jen do počtu a jdu do toho, nebo raději se do ničeho podobnýho nepouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Ústí už nějakou tu dobu funguje jako farma, ne? Jenom ne oficiálně . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, souhlasím s "bary 72". Ústí by si mělo vychovat od juniorů vlastní hráče a netahat ztroskotance z Teplic. Hráči pak nemají žádnou motivaci hrát za klub, který jim nic neříká.

Mohlo by to dopadnout jako v hokeji - to se taky dělala ústecká sestava ze všech zkrachovalých seniorů z extraligy a po roce jsou hokejisti v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim že by to mohlo pomocioběma klubum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele