USEDNE RAUL NA LAVIČKU?

15.02.2005, 12:27
Aktuality
Fanoušci Realu Madrid už pomalu zapomínají na časy, kdy Raúl Gonzáles pevně držel svou pozici v základní sestavě a sázel soupeřům jeden gól za druhým. Již dlouho je 27letý kanonýr z formy a fanoušci mu přestávají věřit...

V anketě, kterou vyhlásil španělský deník AS, totiž plných 55% z téměř 50 tisíc respondentů odpovědělo, že si Raúl místo v základu nezaslouží. V této sezóně nastřílel jen šest branek, i přesto, že nastupuje pravidelně. Před týdnem se sice dvakrát trefil do sítě Espanyolu, ale to byla spíše výjimka, jinak se o góly starají jiní.

Třeba Michael Owen. Jeho konto sice také není příliš "tučné", trefil se osmkrát, ale většinou nastupuje jen jako náhradník a na začátku sezóny se poměrně dlouho na hřiště nepodíval. Jeho forma, zdá se, stále roste a fanoušci Merengues by na hřišti radši viděli právě jeho.

Ne každý se s rolí věčného náhradníka snadno smiřuje, Michael Owen však popírá, že by byl v Realu nespokojený. "Vždycky říkám, že bych rád hrál více minut. Tím ale nemyslím, že jsem s rolí náhradníka nespokojený," prohlásil Owen.

A pokud trenér Realu Vanderlei Luxemburgo vyslyší přání veřejnosti, může se anglický reprezentant těšit na více prostoru. Ve včerejší anketě španělské televize totiž 92% diváků odpovědělo, že by měl Owen mít místo v základní sestavě...

Autor: Petr Starý

Komentáře (39)

Přidat komentář
HOST*JA

POCKEJME SI NA CHAMPIONS LEAGUE TAM S BUD ELAMAT CHLEBA

Reagovat
HOST*Raven

Chleba se mozna lamat bude,ale myslim,ze Raul nebude hlavnim stravnikem. Podle meho nazoru by mu prospela zmena prostredi. Uz je v Realu dlouho. Madrid si mel spis nechat Morientese,ten byl hladovy.

Reagovat
HOST*Martin

Raul je nejlepší.

Reagovat
HOST*vazquez

Možno bude Raulovi stačiť menšia pauza,uvidíme,keď pôjde do tuhého.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, taky bych řekl, že by mu lavička nebo pravidelnější střídání (o poločase) prospělo. Na druhou stranu je v LM našim nejlepším střelcem, tak nevím, zda to svědčí o jeho kvalitách nebo o neschopnosti jiných střelců. Ale Raúl je Madrid a já mu přeju, ať se ze své osobní krize brzy vybabrá

Reagovat
HOST*

Podle mě by měl Raúl nastupovat na začátku s Owenem. Zhruba tak v 60.minutě bych tam dal Ronalda a vystřídal ho podle toho jak se těmto dvoum hráčům daří.toho horšího v zápase bych vystřídal.Podle Ronaldových výkonů bych ho stavěl dřív.(Ronaldo je špatný na fyzičce a kdyby mu nedělal Luxemburgo úlevy asi by šel do základu místo Raúla)

Reagovat
HOST*yarda

Kecy, Luxemburgo dává Ronaldovi oproti ostatním trenérům docela zahulit

Reagovat
HOST*nawri

ronaldo je tlustounkej a kvuli tomu pivaso neni schopnej predvadet jeho genialni klicky

Reagovat
HOST*Kuchta

Tak ať hrajou na 3 útočníky. Budou dávat víc golů a stejně ta jejich obrana stojí za ho*no

Reagovat
HOST*

POJEBANY RAUL A AJ REAL MADRID !!!

Reagovat
HOST*

TAK TAK

Reagovat
smazaný uživatel

Čuráci

gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg-unit

Reagovat
smazaný uživatel

Tou reakcí si to moc nezlepšíl, se mi snad zdá

Reagovat
Webmaster

Tak zaprvý - nerad bych tu zaváděl nejakou cenzuru, ale pokud se hodláš i nadále vyjadřovat v tomto smyslu, tak asi budu muset. Takže si podobný výrazy nech pro někoho jinýho, jo? Neplatí to jen pro tebe, ale pro všechny - tady se bude mluvit slušně! A zadruhý - to tvoje ggggggggggggggg-unit taky neni zrovna moc dobrý, protože když to s těma ggggg přeženeš tak se tim pak roztahuje stránka s diskusí...

Reagovat
HOST*nawri

a proc to nesmazete ?

Reagovat
Webmaster

Jen proto, abych mu na to moh odpovědět. Pokud se to bude opakovat a všimnu si toho, budu už to mazat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste si mohli odpustit, magoři

Reagovat
HOST*

Tvoje máma je nejvečší kurva ze všech.Kurvo pojebaná vylízaná pičo!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
exmafie

Co ty seš za TELE???

Reagovat
HOST*Mára

seš normální EXOTE prosím pane Webmastere o smazání

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si chory clovek Neviem na co si tu prisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeju Raúlovi aby se s toho dostal a myslim si že brzo začne střílet góly tak jako dřív...

Reagovat
antimadrista

Raul by měl odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

My bysme ho v Barce za pár šušní brali, ne?

Raúl by měl z Realu co nejrychleji zmizet. Ztracenou formu už tam nenajde. Trenér mu věří a on góly nedává. Co bude dělat, až bude chodit na hřiště na pár minut? To už bude úplně v řiti.

Já bych to viděl na Anglii - na Tottenham, na Liverpool (výměna za baroše a pár chechtáků), možná by mu svědčil pověstný "fergusonův fén" (však Beckham mu může poreferovat) a možná otcovská péče pana Wengera (výměna za Reyese)

Každopádně pryč z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych ho nebral, útok máme plný.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, když měl odcházet Hierro, tak se to taky táhlo. Když jsem se na to ptal Španělů, řekli mi, že je za ním dlouhá úspěšná historie. A kvůli němu jsme mimochodem vypadli s Juve z LM... No a s Raúlem je to totéž v bleděmodrém. Nikdo z fotbalistů ve Španělsku toho tolik pro svůj klub v posledních letech neudělal jako Raúl. V Anglii by se podle mě moc nechytil, i když člověk nikdy neví... Z těch tvých možností, FCBéčko se mi líbí ta poslední. Ale jak říkám, Raúla prostě nevyhodí...a já mu už podruhé přeju, ať se znovu chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych mohl říct, že jste ho zkazili, ne?

Reagovat
exmafie

Já bych si spíš nechal líbit toho Baroše...To by bylo,Milan v Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně ale nic moc.

Reagovat
HOST*el azulgrano

Myslím že se z toho dostane, je to výjmečný útočník. Formu si držel spousty let, vlastně od svých 21. Akorát momentálně potřebuje nakopnout, Real ho už bude těžko motivovat i když tím netvrdím že to nepůjde. Nemám pocit ale že by mohl hrát jinde, i když opět to může vklidu zvládnout. Je to těžko. Je to ten typ klubisty jako Maldini. Fakt je ten, že od dob Butrageňa a Salinase je to jediný pořádný utočník repre, i když opět mohl být protěžovaný. A fakt je taky to, že Španělsko s ním nic nedosáhlo - ale to ani před ním. Tak si vyberte, pravda bude někde uprostřed. Každopádně to ale bude rovný chlap, né takový kokot jako třeba Henry, Del Pierro, Gascoine, Kluivert, někteří Němci, Brazilci - prostě nemám rád namyšlené primadony. Když sledujete fotbal nějakou dobu tak to na nich poznáte. Proto by mi bylo Raula líto kdyby měl nějak špatně dopadnout. To je ovšem vyjímka, jinak smrt Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi celkem logicky se zastanu Kluiverta.

Reagovat
HOST*el azulgrano

čekal jsem tu reakci a chápu to, ale já si nemůžu pomoct, já bych si s ním neměl co říct i když dal za Barcu spoustu gólů - no možná bych to překous, možná bych mu poděkoval že hrál tak dobře za Barcu, ale jako člověk - radši nebrat. Není to nic proti Barce, holt útočníci jsou nejvíc na očích a hodně se o nich píše. Jde mi o osobnost, tady se K. např. s Ronaldihnem nemůže vůbec rovnat, to se prostě pozná

Reagovat
HOST*Mára

počkej za to smrt Realu to ti yarda něco napíše to uvidíš

Reagovat
HOST*yarda

Oběma, protože ty s tomu ještě chechtáš Já si to schválně někdy zkusím v opačném gardu, jsem zvědavý jakých bonmotů se od vás dočkám Paka!

Reagovat
HOST*Mára

já se nesměju tomu smrt realu,ale tobě

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Zkuš to a uvidíš. Pako

Reagovat
HOST*yarda

Nezkuším Jeví se mi to totiž jako projev chorého ducha

Reagovat
smazaný uživatel

S Raúlom to bude este zaujímavé Ja urcite nechcem aby odisiel-Real bez Raúla to by nebolo ono.Ale zase ked bude hrat ako doteraz-tak neviem neviem Som zvedavy do kedy bude nastupovat od zaciatku Prajem mu aby sa mu este zacalo dariit-aby nasiel stratenu formu.Ved je este predsa mlady.On na to má-no tie ankety mu na psychike nepridaju

Reagovat
HOST*Vojta

Raúl je můj nejvetší vzor už dlouho,sleduju pokud možno každý jeho zápas.Poslední 2 roky je v krizi,to vi kazdy.Myslim,ze to zpusobil prichod Ronalda.Taktika hrat vsechno na nej se alespon do minule sezony vyplacela,Ronaldo daval hodne golu,i kdyz se na hristi moc nenebehal.Raul je jiny typ utocnika,stahuje se do obrany,pomaha defenzive,coz se u svetovych utocniku moc nevidi.Nicmene i ja souhlasim,ze by potreboval odejit,i kdyz si Real bez nej nedovedu predstavit.Idealni klub by byl Arsenal.Henry by se s Raulem perfektne doplnoval.Je to aspon muj nazor.Raúl FOREVER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele