United zaplatili za mladíka milion liber

10.11.2007, 13:38
Aktuality
Čtrnáctiletý talent anglického fotbalu John Cofie se z druholigového Burnley stěhuje do Manchesteru United. Finanční detaily přestupu nebyly zveřejněny, podle médií ale úřadující mistr Premier League za útočníka zaplatil jeden milion liber (přes 38 milionů korun).

Burnley by podle serveru BBC mělo navíc dostat 25 procent z přestupové částky, kdyby se vedení United rozhodlo Cofieho prodat. Součástí smlouvy je také přátelský zápas mezi oběma kluby a opce na případné hráčovo hostování. "Odmítal s námi trénovat, takže nemělo smysl ho tady držet. A když už měl odejít, tak si myslím, že Manchester United byla dobrá volba," řekl šéf Burnley Brendan Flood.

O rodáka z Ghany, který vzhledem k věku může s United podepsat profesionální smlouvu až za tři roky, měl zájem také Liverpool. Burnley však jeho nabídku na 250.000 liber odmítlo.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele