Ujfaluši odmítl Liverpool

01.01.2008, 10:01
Aktuality
Český reprezentační obránce Tomáš Ujfaluši přemýšlí o odchodu z Fiorentiny, trochu překvapivě ale neposílí anglický Liverpool. Ten jej chtěl koupit už nyní, 29letý fotbalista však zřejmě počká až na léto, kdy bude volným hráčem a bude moci vybírat z více nabídek.

Na nezájem si rozhodně nemůže stěžovat, kromě Liverpoolu se mluví i o takových týmech, jako jsou Juventus, Sevilla nebo Tottenham. Jen klub z města Beatles ale zřejmě byl připraven za Ujfalušiho už v lednu platit, ostatní zájemci čekají na léto, kdy mu ve Fiorentině vyprší smlouva.

"Musím toto rozhodnutí respektovat, i když mě hodně překvapilo. Liverpool nedává nabídku dvakrát," divil se rozhodnutí svého klienta agent Pavel Paska. Je možné, že Ujfaluši nechce měnit dres před blížícím se mistrovstvím Evropy a to je důvodem odmítnutí nabídky slavného klubu.

Stále je tu ještě možnost, že Ujfaluši zůstane ve Fiorentině. Ta už mu předložila nabídku, ale víc už dělat nemůže. "Ujfaluši nám jasně a slušně oznámil, že při rozhodování o své budoucnosti nebude brát ohled na zájmy klubu a rozhodne se zcela sám. My jsme mu nabídli tříletý kontrakt, ale je mu 29, takže jsme nemohli udělat nic víc," prohlásil sportovní ředitel italského klubu Pantaleo Corvino.

Kvůli brzy končící smlouvě může Ujfaluši už nyní vyjednávat s ostatními kluby o letním přestupu. A zdá se pravděpodobné, že této možnosti využije, aby mohl na červnové mistrovství Evropy odcestovat s čistou hlavou a bez obav o svou další budoucnost.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobře to by mu nepomohlo do poolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné štestí, ze k nám nejde, to bychom si pomohli, potřebujem kvalitního obránca a ne choptáka.

Reagovat
One-Real

ty si taky omyl

Reagovat
smazaný uživatel

No, neco na tom bude...jeho vykony se mi posledni doubou taky moc nelibi. Jen at to dokope letos ve Fiorentine, pak at jde treba do Stoke City.

Reagovat
Shevchenko

Zajímavý příklad

Reagovat
One-Real

ty si taky omyl

Reagovat
smazaný uživatel

si blbec... ujfaluši podává dobře vyvážený výkony, navíc věřim, že by se mu v PL celkem dařilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád,že tento exot do liverpoolu nejde. Myslí si jaká není hvězda,ale opak je pravdou. Liverpool by pro nic za nic vyhodil peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chce s Fiorentinou dodržet smlouvu a pak třeba odejde zdarma po konci sezony!

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši do Liverpoolu?To by za chvíli držel rekord v poctu obdrzenych golu v LM prave Liverpool a překonal by i Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

ukazal ze repre je mu dvolezitejsia ako prachy a to je VELMI DOBRE

Reagovat
Messiáš

Pujde do Sevilly..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim navstivte tuto stranku.Dakujem vam pekne.A stastnz Novz Rok 2008.

www.x-fotbal.ic.cz

Reagovat
Staenly10

je to blazen,mohl byt v Liverpoolu a misto toho porad trci ve Fiorentyne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele