UEFA bude znovu řešit chování fanoušků Celtiku

19.12.2011, 19:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To, že dává UEFA pokuty za bezproblémové odpalování efektní pyrotechniky vysoké pokuty, je jedna věc. Nelíbí se mi to, ale bohužel, tak jsou karty rozdaný. Ale že by se musela srát do fanoušků kvůli transparentu s nápisem "Fuck UEFA", to je trochu moc. A není to poprvé, kdy se UEFA snaží cenzurovat fanouškovské choreografie. Vrcholem pak bylo, když sparťanům zakázali použít na celostadionové choreo barevné papíry.

Reagovat
7kaka7

nejvíc mě dostalo jak někdo z vedení(nebo trenér) celticu prohlásil že to co to udělali nejsou pravý fanoušci Celitcu, vzhledem že Udine je vzdálené od Glasgow 1400km,jaká je těžká doba je to prohlášení na pár facek

Reagovat
smazaný uživatel

Také mě prohlášení vedení Celticu hodně překvapilo. Nečekal jsem, že budou takhle mluvit o svých fanoušcích.

Reagovat
centos

Dementi.

Reagovat
RickNash

Banda blbů

Reagovat
RickNash

jakože UEFA...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck Uefa

Reagovat
smazaný uživatel

Ta UEFA moc nectí pravidla demokracie,jak za komančů.

Reagovat
Rišan

Skotové by měli držet ústa, protože jejich dva přední kluby hrajou prd a Celtic se do skupiny dostal jen administrativním zásahem, neboť nestačil ani na snad čtvrtý tým švýcarské ligy. A jakákoli pyrotechnika na fotbal samozřejmě nepatří!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele