Udělali jsme příliš mnoho chyb, uvědomuje si Löw

28.03.2018, 09:58
Aktuality
Německo ve včerejším přátelském utkání nestačilo na Brazílii a prohrálo poprvé od semifinále mistrovství Evropy 2016. Podle kouče Joachima Löwa udělali jeho svěřenci příliš mnoho chyb...

Úřadující světový šampion se s Brazilci utkal poprvé od mistrovství světa 2014, kde obě strany poměřily síly v semifinále, ve kterém Německo svého protivníka jasně přehrálo (7:1).

Na berlínském Olympiastadionu byl však obraz hry poměrně vyrovnaný: Brazílie se ujala vedení po půlhodině hry zásluhou Gabriela Jesuse, na což DFB-Team už nezareagoval.

Pro Němce se tak jednalo o první porážku od semifinálového utkání evropského šampionátu 2016, kde nestačili na Francii (0:2), svěřenci Joachima Löwa prohráli po dvaceti měsících.

"Nepředvedli jsme dobrý výkon, udělali jsme příliš nevynucených chyb a Brazílie toho dokázala využít," řekl Löw po utkání pro televizní stanici ZDF. "Tyto přátelské zápasy ale slouží k tomu, abychom si mohli vyzkoušet určité věci, výsledek není tak důležitý," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jogi, cim cernejsi tim mene discipliny a schopnosti dodrzovat takticke pokyny.....

Reagovat
smazaný uživatel

Zlati poctivi, slusni, bili polaci

Reagovat
stas87

2/10.

Reagovat
Pablos

Brazílie se ujala vedení, na což DFB-Teanm už nezareagoval. ...tak hlavně že tam jsou jasné zmínky o výsledcích 7:1 a 0.2 a tady se dá jako výsledek tahle věta. Takže to skončilo 20:0 nebo 7:0 či 5:0 ...né je asi jasný, že 1:0 ...ale přesto napsat výsledek klidně zavádějící větou to je kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Low necha hrat Becko, aby Brazilci nemohlo nacuchnout prave nemecke drill

Spanele hrali s Nemci dost vyrovnane. Mam dojem i v nektere pasaze Nemci je mleli, skodaze prime srovnani proti Brazilcu nam Low zatajil

Reagovat
Seydou Doumbia

Takticky dobře udělané. Brazilci zase hlavy nahoře vysoké sebevědomí a o to tvrdší to bude pád na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brazilie maji dobre skore vs Nemecko na MS. A to ikdyz dostali sedmicku, tak Nemci dosli pro titul. Kdyz prohrali proti Brazilie, tak vypadli nebo prohrali finale MS. Ale letos bude to same, pokud se setkaji a kdo koho porazi, ten si jde pro titul

Reagovat
Coutinho10

škoda, že se nepovedlo dát víc gólu a vyhrát větším rozdílem, ale jinak dobrej výkon od Brazilky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Němci hráli s béčkem..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele