U kormidla trápícího se Nantes končí trenér Girard

02.12.2016, 16:11
Aktuality
Nantes v letošní sezoně bojuje o záchranu ve francouzské nejvyšší soutěži a špatné výsledky mají za následek změnu ve funkci trenéra. Od týmu byl dnes odvolán René Girard, poslední kapkou byl domácí debakl 0:6 s Lyonem...

Nantes v probíhajícím ligovém ročníku sráží především špatná ofenzíva, klub dal v patnácti zápasech pouze devět gólů a posbíral jenom třináct bodů, což stačí na předposlední místo tabulky Ligue 1.

62letý Girard v minulosti vedl Montpellier a Lille a na lavičce Nantes vydržel pouhých pět měsíců. Společně s ním u týmu končí i jeho syn Nicolas a Gérard Bernardet, vedení za předčasné ukončení kontraktů s touto trojicí zaplatí 2,7 milionu eur.

Nantes se aktuálně chystá na souboj s Guingampem, v němž ho povede kouč rezervního týmu Philippe Mao.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Godwinson

Vida, teď už spadnout můžou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele