Nantes našlo nového trenéra, v létě ho převezme Girard

11.05.2016, 09:33
Aktuality
Na francouzské prvoligové lavičky se v příští sezoně vrátí René Girard. 62letý kormidelník se zkušenostmi z Lille nebo Montpellieru převezme FC Nantes, vedení klubu vše potvrdilo na svých internetových stránkách. Obě strany se dohodly na dvouleté spolupráci...

"Trenérem FC Nantes pro příští sezonu je oficiálně René Girard," stojí v prohlášení francouzského celku.

Girard dříve pracoval jako asistent u francouzské reprezentace a následně vedl tamní mládežnické výběry. Největšího úspěchu dosáhl v Montpellieru, s nímž v sezoně 2011/2012 překvapivě vyhrál Ligue 1. Jeho zatím poslední štací bylo Lille, kde skončil před rokem.

Girardovi své místo v Nantes uvolní Michel der Zakarian. Ten u týmu působil během posledních čtyř sezon, nyní mu končí smlouva a už před dvěma týdny oznámil, že kvůli přístupu vedení u týmu pokračovat nebude.

Autor: Tomáš Pavlík / fcnantes.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Han střelil první

Titul

Reagovat
smazaný uživatel

rip in peace nantes

Reagovat
Israha

Takže ani příští rok nebudou jejich zápasy ke koukání...

Reagovat
Pyroman

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele