Tým ukázal charakter a vůli, všiml si prezident Hannoveru

27.04.2015, 19:10
Aktuality
Mizernou druhou polovinu sezony prožívá Hannover, který se každým kolem přibližuje k sestupovým příčkám 1. Bundesligy. Německý celek stále čeká na první jarní výhru a nedočkal se ani o víkendu, doma prohrál 1:2 s Hoffenheimem...

Hannover začal ligový ročník dobře a v prosinci mohl dokonce pomýšlet na evropské poháry, od výhry nad Augsburgem ovšem nezvítězil a tato série se o víkendu protáhla na čtrnáct zápasů. Na gól Modesteho z první minuty sice odpověděl proměněnou penaltou Stindl, na trefu Svena Schipplocka už ovšem Hannover zareagovat nedokázal.

"Když se podíváte na ostatní výsledky, tak se nám vše znovu trochu zkomplikovalo, ale stále to můžeme dokázat. Tým ukázal charakter a vůli," hledá na sobotním odpoledni pozitiva prezident Martin Kind.

Hannoveru po výsledkové stránce tedy nepomohla rošáda ve funkci trenéra, když byl před týdnem propuštěn Tayfun Korkut a jeho povinnosti převzal Michael Frontzeck. Tým je čtyři kola před koncem patnáctý s 29 body, za ním jsou Hamburk (28), Paderborn (28) a Stuttgart (27).

"Myslím si, že jste mohli vidět rozdíly. Frontzeck do týmu navíc přinesl klid a optimismus. Jsem si jistý tím, že dovede tým namotivovat a ten bude schopen čelit sestupové výzvě," nepochybuje Kind.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
bayern987

Snad nespadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

zvednou se

Reagovat
smazaný uživatel

podlož to niečím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

takhle podkládání nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ma prekvapila pekná návšteva, takmer vypredané, čo neni na Hannover zvykom proti tímom ako Hoffenheim. Neviem či za tým je vzorová podpora fanúšikov v ťažkých časoch alebo nejaká akcia klubu na vstupenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak práve začal Volkswagen Pokalfieber na Sport1 de

Reagovat
cologneFC

Pojdu do baraze

Reagovat
Neuro

a já už myslel že Lavička má nový džob

Reagovat
smazaný uživatel

Braunschweig - Aue za 10.minút 2 góly, tempo slušné, vidno že oba tímy hrajú o všetko

Reagovat
db18

Debutující Holtmann po cca 90 vteřinách první asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

A Aue hraje fantasticky. Hlavne ma zaujal americky utočnik Wood.

Reagovat
db18

...a druhý gól Braunschweigu uznán neprávem.

(ale hned na to červená karta, to bude ještě zajímavé)

Reagovat
db18

...tak asi ne - podle komentátora se vzadu (mimo záběr) zapomněl bránící hráč Aue.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu situáciu keď brankárovi clonil hráč pred ním ale lopty sa nedotkol? Vyzeral že bol v offside, ak tam bol ešte hráč Aue tak potom pohoda, celkom sa hostia hnevali

Reagovat
db18

Jj, přesně to. Přišlo mi to jako poměrně jasný ofsajd - ještě to vypadalo, že chtěl balon tečovat patou... ale někdo ten ofsajd zřejmě vyrušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale super je, že až do 6.miesta sa bojuje o postup resp.baráž a isté to má akurát Ingolstadt. A dole, 5 tímov bojuje o udržanie a každý sa môže zachrániť aj nie, proste paráda napínavý záver 2.BL

Reagovat
smazaný uživatel

Lavičkovy kecy jsou legendární už i v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

a ten ironickej úsměv, všichni vědí, ze kterýho datla si právě utahuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele