Tým není v klidu, říká po dalším nezdaru trenér Cagliari Mazzarri

02.10.2021, 10:21
Aktuality
Cagliari mělo předloni velké plány, neváhalo investovat do posil a krátce za to sklízelo ovoce, od přelomu roku 2019/2020 se ale tým trápí a ideální není ani vstup do letošní sezony. Sardinský celek stále čeká na první výhru, nedočkal se ani včera proti Benátkám a trenér Walter Mazzarri tak má o čem přemýšlet...

Cagliari v předehrávce sedmého kola dlouho vedlo, v devatenácté minutě mu vedení zajistil Keita Baldé a stav 1:0 platil až do druhé minuty nastavení. V té dostal spoustu prostoru Gianluca Busio, jeho pokus srazil jeden z obránců a brankář Alessio Cragno už neměl šanci zabránit pohromě.

"Zaplatili jsme za strašně naivní chybu. Kdyby nedošlo k teči, byla by Busiova střela chytatelná. Tým není v klidu," hodnotil po utkání Mazzarri.

"Měli jsme lépe pracovat s míčem, rychleji ho dávat od nohy a přinutit soupeře běhat. Jestli nám chybí tvůrce hry? Na této pozici může hrát Marin, celkově ale je v týmu spousta hráčů, kteří se potřebují dostat do formy. Musíme zapracovat na fyzické kondici," uvědomuje si někdejší kouč Neapole.

Sezonu na lavičce Cagliari začínal Leonardo Semplici a Mazzarri ho nahradil v polovině minulého měsíce. Nové angažmá začal povzbuzující remízou na půdě Lazio, následně ovšem přišly nezdary s Empoli a Neapolí. Ostrovní tým je na předposledním místě tabulky, na samotné dno ho uvrhne případní dnešní úspěch Salernitany proti Janovu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč jste stáhli z hlavní stránky oba články o urážkách českých dětí? Co to je za cenzuru?

Reagovat
lajka30

Tvoje bába je cenzura.

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se blbečku

Reagovat
lajka30

Reagovat
Salfovic

Už to nikoho nezajímá.

Reagovat
Heresy

Na te fotce je alec boldwin ?

Reagovat
Remt

To stejné mě taky napadlo

Reagovat
Salfovic

Mě taky, jen jsem něvěděl kterého z nich.

Reagovat
Csaplárova past

Kua

Teď jsem to chtěl napsat, ale asi minutu mi trvalo si vzpomenout, koho že mi to připomíná ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dubov

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

V následujících 5 kolech to bude zřejmě bez bodu. V 8. kole jsou vypsáni jako favorit, to byli v 7. taky a jak to dopadlo .

Reagovat
Shevchenko

Ten tvůj marný boj se sázkovkama

Reagovat
smazaný uživatel

Je marný, pokud proti nim musím jít sám, let přibývá, sil ubývá .

Reagovat
smazaný uživatel

2,59-3,41-2,6. Ještě mají 2 týdny .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele