Tyče mají v Edenu postavené dobře, řekl brankář Koubek

31.03.2015, 21:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
*CZE*

Eden

Reagovat
kalla

Synot Tip Aréna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jester Radka Bejbla

Týce

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít už do lepšího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři sice budou silnější technicky, ale my máme bojovnost

LOL

Pokud nekdo dalsi rekne tu vetu, tak ho zastrelim Mame bojovnost, treba nejak uhaluzime semifinale a co pak ti hraci? Za par roku si budou zase rikat, ze mame bojovnost a BUDETE STEJNE UMET TAK PICU A BUDETE RADI ZA SYNOT LIGU OMG

Reagovat
veikko

Vždyť má pravdu, technika není všechno. Třeba technický jeliťák Jiráček se takhle dostal až do Bundesligy. A jak jsi mohl vidět, tak takovou techniku, aby trefili ze dvou metrů prázdnou bránu Portugalci nemají.

Reagovat
Feind

ale nikdy z nej top hrac nebude prave proto, protoze nasi mladi hraci se uci taktiku misto techniky a pak uz to nedozenou, zatimco jinde se uci techniku a taktika potom s vekem prijde

Reagovat
veikko

My jsme ale vždycky vítězili chytrou taktickou hrou. Například Řekové bez náznaku techniky vyhráli EURO. Samozřejmě, že technika je potřebná, ale taktika bude vždycky víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten MUFC4EVER je obycajny trol, tak ho tak aj berte

Reagovat
Posledni Kovboj

dekujeme za informaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele