Turínskému FC se nedaří, bude odvolán De Biasi?

22.10.2008, 14:33
Aktuality
Gianni De Biasi by mohl být již podruhé během své trenérské kariéry odvolán od kormidla turínského FC. Italskému klubu se nedaří a tamní média hodně spekulují o možném nástupci někdejšího kouče španělského Levante. Kandidáti jsou v tuto chvíli tři...

Turín začal sezonu výhrou nad Lecce, na druhé vítězství ale čeká marně. Fanoušci se nedočkali ani o víkendu, jejich tým doma prohrál s posledním Cagliari a propadl se na sedmnáctou příčku tabulky.

De Biasi byl od kormidla klubu odvolán již před začátkem loňské sezony a následně zamířil do Levante. Zpět na místo činu se pak vrátil v únoru, kdy vystřídal Alberta Zaccheroniho.

Prezident Urbano Cairo trenérovi vyslovil i nadále důvěru, trpělivost ale jistě nebude trvat věčně a média tak již spekulují o možných nástupcích. Favorité jsou v tuto chvíli tři - Roberto Donadoni, Walter Novellino a Alessandro Costacurta.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co je v Torinu špatně ? kádr je kvalitní, trenér taky, zázemí je dobrý, Cairo je rozumnej člověk, fanoušci chodí..., takže nevím. chybí hráči s vítěznou mentalitou ? moc jim přeju, aby se zvedli, ale možná by to přecejen zachránil novej kouč, jako novej impulz a vidět Billyho na lavičce prvoligovýho týmu, jak pořvává po Corinim - k nezaplacení...

Reagovat
smazaný uživatel

S Novellinem se to nepohne, navrhuji šedého vlka. Hlavně aby nový trenér posadil Amorusa .

Reagovat
smazaný uživatel

to by si sám podtrhával stoličku a co hůř - podtrhával by ji i mě

Reagovat
M11

bude hrat o vikendu Rosina ?

Reagovat
smazaný uživatel

99% ano.

Reagovat
M11

snad se rozjede az v 9 kole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele