Turan na odchodu z Atlética? Podle agenta chce do Anglie

24.06.2015, 19:45
Aktuality
Atlético Madrid za sebou má hodně povedené roky a velkou zásluhu na dobrých výsledcích a zisku několika trofejí má i Arda Turan. Ofenzivní turecký fotbalista přispěl k triumfům ve španělské lize, poháru i Evropské lize, v tuto chvíli ovšem není vyloučeno, že o další tituly bude bojovat v dresu jiného klubu...

"Letos v létě hodlá opustit Španělsko, plánuje přestup. Chtěl by si zahrát v Premier League, byl by rád, kdyby se jeho kariéra vyvíjela tímto směrem," řekl v rozhovoru pro deník AS agent Ahmet Bulut, o jehož klienta stojí PSG, Liverpool nebo Manchester United.

28letý fotbalista přišel do hlavního města Španělska před čtyřmi roky za 13 milionů eur z Galatasaraye a Atléticu se tato investice vyplatila. Turan sumu splatil svými výkony a v případě letošního přestupu bude mít velkou radost pokladník madridského celku, a to díky výkupní klauzuli.

"Jeho odchod z Atlética ovšem nebude snadný díky výkupní klauzuli nastavené na 41 milionů eur. V tuto chvíli jednáme se třemi kluby a nemohu prozradit jejich jména, ale jedná se o nejlepší celky anglického a evropského fotbalu. Ano, je pravdou, že zájem mají i AC Milán a PSG. V případě Milána jsme se daleko nedostali, jelikož v následující sezoně nebude hrát Ligu mistrů. PSG je jednou z možností, ale Arda si vždy chtěl zahrát fotbal v Anglii," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (455)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele